Εurobasket 2015

Πρωθυπουργικές τιμές για την Ισπανία (pics)

Ο πρωθυπουργός, Μαριάνο Ραχόι, δεξιώθηκε την εθνική Ισπανίας για την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ. Τι ειπώθηκε στην τελετή και το δώρο στον πολιτικό ηγέτη της χώρας.

Η αποστολή της Ισπανίας επέστρεψε στα πάτρια εδάφη με το τρόπαιο του Ευρωμπάσκετ κι άρχισαν οι τιμές. Οι άγρυπνοι πρωταθλητές Ευρώπης επισκέφτηκαν το προεδρικό μέγαρο, όπου τους δεξιώθηκε ο πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι.

«Κάνατε ευτυχισμένους όλους τους Ισπανούς. Είναι το δωδέκατο μετάλλιό μας στο Ευρωμπάσκετ, ήταν δύσκολο να τα καταφέρουμε, αλλά με προσπάθεια και αυτοθυσία ο τίτλος ήρθε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Πετύχαμε κάτι πολύ σπουδαίο», τόνισε, ενώ του δόθηκε μια φανέλα με το όνομά του.

inner

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Χοσέ Λουίς Σάεθ, είπε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για το στόχο που πετύχαμε. Καταβάλλαμε στο Ευρωμπάσκετ αφοσίωση, ταλέντο και προσπάθεια».

Ο αρχηγός της ομάδας, Φελίπε Ρέγες, τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κατακτήσαμε δίκαια αυτό το τρόπαιο. Ήταν αποτέλεσμα της ποιότητας της ομάδας τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x