Viral

Απειλεί στα… ίσα τον Μπολτ!

Το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100 μέτρα είναι 9.58. Και το έχει ο Μπολτ. Ο Χιντεκίτσι Μιγιαζακι από την άλλη, δεν απειλεί το φράγμα του ήχου με το 42.22, αλλά κάνει τέτοιο χρόνο ενώ είναι 105 ετών!

Έτρεξε, έχοντας δίπλα του μερικούς «λαγούς» εκτός συναγωνισμού. Βλέπεις, όταν είσαι 105 ετών και κάνεις 100 μέτρα δύσκολα βρίσκεις συναθλητές στην ηλικιακή κατηγορία σου.

Ο Χιντεκίτσι Μιγιαζάκι διένυσε την απόσταση σε 42.22, επίδοση που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ στην κλάση των άνω 105 χρονών, που μάλλον ο ανταγωνισμός δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα έντονος. Ο ίδιος πριν δύο χρόνια είχε κάνει 29.83, όταν ήταν μόλις… 103. Περήφανος για το επίτευγμά του, φωτογραφήθηκε –ως είθισται- με φόντο το χρόνο και στη συνέχεια έδειξε με τις δηλώσεις του πως δεν βάζει ταβάνι στις φιλοδοξίες του!

«Πρέπει να προπονηθώ ακόμη πιο σκληρά. Δεν είμαι ευχαριστημένος με το χρόνο μου, έχω στόχο τα 35 δευτερόλεπτα. Άρχισα να δακρύζω κατά τη διάρκεια της κούρσας» αποκάλυψε ο Ιάπωνας… σπρίντερ, σπεύδοντας να συμπληρώσει πως τα δάκρυα δεν προέκυψαν λόγω ταχύτητας! «Ίσως γερνάω», πρόσθεσε, επιστρατεύοντας το χιούμορ του!

Συνεχίζοντας στο ίδιο στυλ, ο Μιγιαζάκι αναφέρθηκε στον Γιουσέιν Μπολτ κι έδειξε πως τα περίπου 33 δευτερόλεπτα που χωρίζουν τους δυο τους δεν τον φοβίζουν καθόλου. «Δεν τα έχει βάλει ακόμη μαζί μου» σχολίασε, ενώ αποκάλυψε πως στεναχωρήθηκε πολύ όταν πριν τρία χρόνια κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Τζαμαϊκανού στη χώρα του ανατέλλοντος ήλιου δεν κατάφερε να τον συναντήσει παρά τη δεδομένη επιθυμία την οποία εξέφρασε και ο παγκόσμιος ρεκορντμαν.

Μακάρι να γίνει σύντομα…



Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x