Πορτογαλία

Μπράγκα «μαγεία»

Μια εντυπωσιακή Μπράγκα διέλυσε με 4-0 την Μπελενένσες εντός έδρας, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Superliga και βρέθηκε προσωρινά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η Μπράγκα σάρωσε με 4-0 την Μπελενένσες εντός έδρας, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Superliga και βρέθηκε προσωρινά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, περιμένοντας τα υπόλοιπα αποτελέσματα, ώστε να ξέρει που βρίσκεται, όμως έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αυτή την εποχή και μπορεί να διεκδικήσει, τουλάχιστον, την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στο -5 από τις προνομιούχες θέσεις και θα προσπαθήσουν να τις πλησιάσουν στα επόμενα ματς.

Οι Χασάν, Ρικάρντο Φερέιρα, Στοϊλίκοβιτς και Ράφα Σίλβα σκόραρα για τους φιναλίστ του Europa League του 2011, που εκμεταλλεύτηκαν και την αποβολή του Λεάλ στο 52’.


Η σύνθεση της Μπράγκα: Κρίτσιουκ, Μπαϊάνο, Ουίλι Μπόι, Ρικάρντο Φερέιρα, Αλαν (64’ Νίγκεζ), Φιλίπε Αουγκούστο, Λουίζ Κάρλος, Ράφα Σίλβα, Χασάν (69’ Κρισλάν), Στοϊλίκοβιτς


Το πρόγραμμα της ένατης αγωνιστικής:

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου

Τοντέλα-Μπενφίκα 0-4

Σάββατο 31 Οκτωβρίου

Μπράγκα-Μπελενένσες 4-0

Ουνιάο Μαδέιρα-Πόρτο αναβλήθηκε

Σπόρτινγκ-Εστορίλ (22:45)

Κυριακή 1η Νοεμβρίου

Ακαντέμικα-Μορειρένσε (18:00)

Ρίο Άβε-Νασιονάλ (18:00)

Σετούμπαλ-Αρούκα (18:00)

Μποαβίστα-Μαρίτιμο (21:15)

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου

Πάσος Φερέιρα-Γκιμαράες (22:00)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x