Stoiximan Super League

Αιχμές Τούντορ για τη διαιτησία-Αντέδρασε ο Βεργέτης

Ένα αιχμηρό σχόλιο του Ιγκόρ Τούντορ για τη διαιτησία, έφερε την αντίδραση του Στάικου Βεργέτη. «Μην μικραίνουμε τις ομάδες μας», ανέφερε ο τεχνικός του Αστέρα σχολιάζοντας όσα είπε ο Κροάτης.

Πέρα από τα παράπονα που εξέφρασε για την νοοτροπία κάποιων παικτών του ΠΑΟΚ στην ήττα (2-1) από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Ιγκόρ Τούντορ άφησε αιχμές και για τη διαιτησία, οι οποίες όμως δεν έμειναν αναπάντητες από τον Στάικο Βεργέτη.

«Άλλαξε κάποια πράγματα ο Αστέρας στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά κυρίως ο τρόπος παιχνιδιού του ήταν να γίνει κάποιο φάουλ και να κάνει τη μακρινή μπαλιά... Δεν είναι το στυλ ποδοσφαίρου που εμένα μου αρέσει, μπορεί να κερδίσεις με αυτό αλλά εμένα δεν μου αρέσει. Ο Αστέρας εκτός από τους δικούς του ποδοσφαιριστές είχε και έναν έξτρα παίκτη που φορούσε διαφορετικού χρώματος φανέλα και η απόδοσή του ήταν απίθανη», ήταν το «καρφί» του Κροάτη, με τον Έλληνα τεχνικό –έπειτα από σχετική ερώτηση που του έγινε- να παίρνει θέση:

«Καλό είναι οι προπονητές να μην μικραίνουμε τις ομάδες μας. Εγώ δεν ασχολούμαι με τους διαιτητές. Θεωρώ ότι ο Αστέρας ήταν ανώτερος στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να ασχοληθούμε με τα κακώς αγωνιστικά κείμενα των ομάδων μας. Υπάρχει κάποια φάση στην οποία ευνοήθηκε ο Αστέρας;».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x