Stoiximan Super League

Κλεισμένος από Παναθηναϊκό ο Βλαχοδήμος!

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Ο Παναθηναϊκός τα ‘χει βρει σε όλα με τον 24χρονο εξτρέμ και η μεταγραφή πιθανώς να ολοκληρωθεί τυπικά την Τετάρτη!

Προβάρει τα πράσινα ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε αστραπιαία και κάτω από άκρα μυστικότητα έφτασε σε συμφωνία με τον 24χρονο πρώην άσο του Ολυμπιακού, προκειμένου να αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Γενάρη, μετά τους Μπουμάλ και Μέστο.

Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί ο «γάμος», κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί και κατά τη διάρκεια της Τετάρτης, αφότου πρώτα ο παίκτης περάσει από ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Όπως είναι φυσικό, στον Βλαχοδήμο ανοίγεται μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία. Ν' αποδείξει πως μπορεί να σταθεί στο υψηλό επίπεδο, μετά το πέρασμά του από τους Πειραιώτες που δεν του «βγήκε», όπως θα ήθελε. Κάπως έτσι θα... κυλήσει και το πρώτο του διάστημα στο τριφύλλι. Θα έχει «δοκιμαστικό» χαρακτήρα, προκειμένου να πείσει τον Αντρέα Στραματσόνι πως έχει όλα τα εφόδια-εκείνα που άλλωστε τον έκαναν γνωστό στο ευρύ κοινό- για να πρωταγωνιστήσει με την πράσινη φανέλα.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ήταν ελεύθερος απ' το καλοκαίρι (κι ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Ξάνθη, Εργοτέλη, Πλατανιά, Άουγκσμπουργκ, Νιμ) και στο περιβάλλον του παρουσιάζεται «πεινασμένος» και έτοιμος να ανταποκριθεί στην πρόκληση «Παναθηναϊκός»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x