Ελλάδα

Έρχεται για την ΑΕΚ ο Κρίστμας!

Στην Ελλάδα προκειμένου να μιλήσει με την ΑΕΚ θα έρθει μέσα στις επόμενες ημέρες ο Ντιόντε Κρίστμας, ο οποίος είναι ο «εκλεκτός» του Γιούρι Ζντοβτς για τη θέση του σούτινγκ γκαρντ.

Τα Χριστούγεννα πέρασαν, αλλά ο Μάκης Αγγελόπουλος ετοιμάζει «δώρο»!

Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ντιόντε Κρίστμας, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες ημέρες, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο 29χρονος Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ (1,96μ.) είχε ένα πολύ καλό πέρασμα από ΠΑΟΚ και Ρέθυμνο στο παρελθόν, έχοντας ακόμη στο βιογραφικό του τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φίνιξ Σανς, ενώ μέχρι πρότινος ήταν στο Ισραήλ και Χάποελ Χολόν. Με τη συγκεκριμένη ομάδα έπαιξε σε μόλις δύο ματς έχοντας 6,8 πόντους, 2,2 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα σε 23,8 ανά αγώνα. Πέρσι στη Γαλλία με την Παρί Λεβαλουά είχε 10,5 πόντους, 2,4 ριμπάουντ, και 1,2 ασίστ σε 20,3 λεπτά κατά μέσο όρο.

Τη σεζόν 2013/14 είχε 31 εμφανίσεις στο ΝΒΑ με τους Σανς μετρώντας 2,3 πόντους και 1,2 ριμπάουντ σε 6,4 λεπτά ανά αγώνα, ενώ τα προηγούμενα χρόνια πάλεψε να βρει συμβόλαιο εκεί, δίχως επιτυχία. Φέτος, δε, έπαιξε σε τέσσερα φιλικά των Καβαλίερς, αλλά δεν κέρδισε συμφωνία για να παραμείνει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι βρίσκεται σ’ επαφή με τον Ντιόντε Κρίστμας (29 χρ., 1μ.96).

Ο Αμερικανός γκαρντ, με θητεία στο ΝΒΑ, αποτελεί τον “εκλεκτό” του Γιούρι Ζντοβτς. Αναμένεται σύντομα στην Αθήνα και σχετικά θα υπάρξει ενημέρωση.

Ο Κρίστμας με την άφιξή του στην χώρα μας θα συζητήσει με την ΑΕΚ, κι αν όλα πάνε καλά, θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x