Ελλάδα

Κρίση στην ΕΕΑ!

Σε αναβρασμό η ΕΕΑ! Όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94,6, το μέλος της επιτροπής (και επίκεντρο της αντιπαράθεσης για την υπόθεση Μαρινάκη) Παναγιώτης Περράκης, παραιτήθηκε. Τρίζει η καρέκλα Παπαλάκη.

Σε καθεστώς αναταραχής υπεισέρχεται η ΕΕΑ!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 94,6 «Έφεση της Τρίτης», ο Παναγιώτης Περράκης δήλωσε την παραίτησή του.

Πρόκειται για το μέλος της επιτροπής στο οποίο ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Παπαλάκης δεν είχε επιτρέψει να ψηφίσει στην υπόθεση Μαρινάκη (θεωρώντας ότι δεν είχε πλήρη γνώση της υπόθεσης), με αποτέλεσμα να ακολουθήσει αντιπαράθεση μέσω ανακοινώσεων με τον Σταύρο Κοντονή.

Αυτή η εξαίρεση, εξάλλου, από τη συγκεκριμένη ψηφοφορία και τα όσα ακολούθησαν είναι ο λόγος που επικαλείται ο Περράκης στην επιστολή παραίτησής του (η οποία ήδη έχει πρωτοκολληθεί).

Σε αυτή λοιπόν επικαλείται τη διένεξή του με τον Παπαλάκη, τονίζει ότι εξαιτίας της έχει πλέον στοχοποιηθεί και ότι εφόσον παρέμενε, οι εισηγήσεις του από ‘δω και πέρα θα αντιμετωπίζονται με την προκατάληψη ότι κινούνται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Σενάρια ανασυγκρότησης στην ΕΕΑ

Πέραν των υπολοίπων, η παραίτηση Περράκη δρομολογεί και εξελίξεις στην ΕΕΑ. Κι αυτό διότι η αποχώρηση του μέλους της επιτροπής (που θα παραμείνει πάντως πρόεδρος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής) έρχεται να προστεθεί στην πρόσφατη παραίτηση -για διαφορετικούς λόγους- και του αντιπροέδρου.

Θεωρείται πιθανότατη λοιπόν μια γενική ανασυγκρότηση στην επιτροπή, η οποία δεν αποκλείεται να αγγίξει ακόμα και τον πρόεδρο. Άλλωστε, ο Κωνσταντίνος Παπαλάκης βρίσκεται σε δυσμένεια εξαιτίας της υπόθεσης Μαρινάκη και δεν θα θεωρηθεί έκπληξη ακόμα και η δική του αντικατάσταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x