Αγγλία

Μινιολέ και όλα κομπλέ! (video)

Η… στραβή που πήγε να γίνει στο Άνφιλντ απετράπη από τον Μινιολέ! Απέκρουσε δύο πέναλτι στο ματς με τη Στόουκ και έστειλε τη Λίβερπουλ στον τελικό του Λιγκ Καπ, με 6-5 (0-1 κ.α.) στη ρώσικη ρουλέτα!

Τέλος καλό, όλα καλά για τη Λίβερπουλ, που… τα χρειάστηκε απέναντι στην εξαιρετική Στόουκ στο «Άνφιλντ»!

Οι «πότερς» τα έπαιξαν όλα για όλα, προκειμένου να πάνε για πρώτη φορά μετά από 44 χρόνια σε τελικό Λιγκ Καπ, κατάφεραν να… ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα στο «Μπριτάνια» (0-1) με γκολ του Αρναούτοβιτς -που ήταν πεντακάθαρο οφσάιντ- στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, αλλά έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Σιμόν Μινιολέ!

Ο Βέλγος γκολκίπερ απέκρουσε με εξαιρετικό τρόπο το πέναλτι του… πρώην, Κράουτς, αλλά και του Μουνιέσα, ο Άλεν ευστόχησε στο τέλος και η Λίβερπουλ θα είναι στις 28 Φεβρουαρίου στο «Γουέμπλεϊ» για τον τελικό του Λιγκ Καπ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη συμπολίτισσα και μισητή αντίπαλό της Έβερτον ή τη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «πολίτες», θυμίζουμε, υποδέχονται την Τετάρτη (27/1) τα «ζαχαρωτά», στη ρεβάνς της νίκης των δεύτερων με σκορ 2-1.

Από ένα δοκάρι για τις δύο ομάδες, με τον Φιρμίνιο στο 48’ οι γηπεδούχοι και με τον Μάρκο Φαν Χίνκελ στο 104’ οι φιλοξενούμενοι, που παραλίγο να… ξεράνουν το «Άνφιλντ».



Τα πέναλτι

Ουόλτερς 0-1
Λαλάνα 1-1
Κράουτς (απέκρουσε ο Μινιολέ)
Εμρέ Τσαν (δοκάρι)
Ουίλαν 1-2
Μπεντέκε 2-2
Αφελάι 2-3
Φιρμίνιο 3-3
Σακίρι 3-4
Μίλνερ 4-4
Μάρκο Φαν Χίνκελ 4-5
Λούκας 5-5
Μουνιέσα (απέκρουσε ο Μινιολέ)
Άλεν 6-5

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Μινιολέ, Φλάναγκαν (106’ Άιμπ), Κόλο Τουρέ (85’ Άλεν), Σακό, Μορένο, Χέντερσον (58’ Μπεντέκε), Λούκας, Εμρέ Τσαν, Μίλνερ, Λαλάνα, Φιρμίνιο

Στόουκ (Μαρκ Χιουζ): Μπάτλαντ, Γκλεν Τζόνσον, Βολσάιντ, Μουνιέσα, Πίτερς, Ουίλαν, Αφελάι, Αρναούτοβιτς (77’ Σακίρι), Ουόλτερς, Κρκιτς (71’ Τσάρλι Άνταμ, 98’ λ.τ. Μάρκο Φαν Χίνκελ), Κράουτς

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x