Γ' Εθνική

Άγνωστοι έκαναν ζημιές στο «Δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων»

Καρφιά και τρύπες στον αγωνιστικό χώρο. Σκισμένα δίχτυα και πολλές άλλες φθορές. Όλα αυτά στο «Δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων».

Σοβαρές ζημιές στο γήπεδο των Αμπελοκήπων προκάλεσαν άγνωστοι χθες το βράδυ, ενόψει του σημερινού αγώνα του Ηρακλή Αμπελοκήπων με τον Άρη.

Τα άτομα αυτά εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι το γήπεδο δεν φυλάσσεται από κάποιον, μπήκαν σε αυτό και πέταξαν καρφιά στον αγωνιστικό χώρο, άνοιξαν τρύπες, έσκισαν τα δίχτα από τα τέρματα και ό,τι άλλο μπορούσαν σε μια προσπάθεια να μην διεξαχθεί το παιχνίδι των δύο ομάδων για την 22η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Οι υποψίες όλων στρέφονται σε οπαδούς της αντιπάλου του Άρη καθώς υπάρχουν και υβριστικά συνθήματα στους τοίχους του γηπέδου κατά των «κίτρινων» και των οπαδών του .

Οι υπεύθυνοι του γηπέδου έχουν αρχίσει τις προσπάθειες να αποκαταστήσουν τις ζημιές που έγιναν και να πραγματοποιηθεί κανονικά το παιχνίδι.

Αρμόδιος για την τέλεση του αγώνα είναι ο διαιτητής. Από τους ανθρώπους του Ηρακλή Αμπελοκήπων και του γηπέδου πάντως εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα αποκατασταθούν οι ζημιές ως την ώρα έναρξης του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x