Τένις

Καπριάτι: «Να πάρουν πίσω τους τίτλους της Σαράποβα!»

Η πρώην τενίστρια, Τζένιφερ Καπριάτι, με ένα πρωτοφανές ξέσπασμα μέσω Twitter κάλεσε τις αρμόδιες αρχές να αφαιρέσουν όλους τους τίτλους από τη Μαρία Σαράποβα που ομολόγησε χθες πως πιάστηκε ντοπέ.

Με μια σειρά από οργισμένα tweets, η Τζένιφερ Καπριάτι επιτέθηκε στη Μαρία Σαράποβα μετά την ομολογία της Ρωσίδας τενίστριας πως βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ. Μάλιστα 39χρονη πρώην τενίστρια κάλεσε τα αρμόδια όργανα να αφαιρέσουν όλους τους τίτλους από τη «Μάσα».

«Είμαι εξοργισμένη και απογοητευμένη. Έπρεπε να χάσω την καριέρα μου και ποτέ δεν επέλεξα να κλέψω. Δεν είχα ποτέ ένα ακριβό ιατρικό επιτελείο, που έβρισκαν για μένα τρόπο να κλέβω περιμένοντας την επιστήμη να με πιάσει. Είναι πέρα για πέρα άδικο να βλέπεις κάτι που γινόταν για 20 χρόνια με ψέματα. Αυτά τα ψέματα μού έκλεψαν τη ζωή και κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα τέλος. Πρέπει να υπερασπιζόμαστε την περηφάνια και την αξιοπρέπειά μας. Ποιο το νόημα να παίρνεις ένα φάρμακο για την καρδιά αν δεν έχεις πρόβλημα; Τελικά όλα γίνονται για ένα πράγμα, τα χρήματα. Αν είναι αλήθεια, πρέπει να της πάρουν όλους τους τίτλους που κατέκτησε. Μιλάμε και για τις ζωές άλλων ανθρώπων που επηρεάστηκαν από αυτό», έγραψε στο Twitter.

Η Καπριάτι, που έχει κατακτήσει το Αυστραλιανό Open το 2001 και το 2002, καθώς και το Ρολάν Γκαρός το 2001, είχε απασχολήσει επίσης εξωαγωνιστικά τα ΜΜΕ. Το 1993 είχε συλληφθεί για μικροκλοπή στη Φλόριντα, το 1994 επίσης για κατοχή μαριχουάνας, ενώ την ίδια χρονιά πήγε για αποτοξίνωση. Το 2013 πρώην σύντροφός της την κατηγόρησε πως τον γρονθοκόπησε και τον παρακολουθούσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x