Stoiximan Super League

Η δυνατή ατάκα Ματζουράκη σε Στραματσόνι, αλλά και για Σίλβα

Έκλεψε την παράσταση ο Γ. Ματζουράκης στη συνάντηση των προπονητών της Super League με τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς όλων κλιμάκιων της Εθνικής.Τι έταξε σε Στραματσόνι και η ατάκα όλο νόημα για Σίλβα.

Αρκετά τετ-α-τετ με ενδιαφέρον είχε η συνάντηση ανάμεσα στους προπονητές της Super League και τον τεχνικό της Εθνικής, Μίχαελ Σκίμπε. Την παράσταση έκλεψε ο Γιάννης Ματζουράκης, κερδίζοντας παράλληλα τον σεβασμό όλων και τον χαρακτηρισμό «δάσκαλος», καθώς ήταν ο μεγαλύτερος της αίθουσας.

Σε συνομιλία που είχε με τον Αντρέα Στραματσόνι, ο Ιταλός προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στον Βιγιαφάνιες σύμφωνα με το «Goal» και του είπε μάλιστα: «Μου λέει πως αν δεν ήσουν εσύ δύσκολα θα είχε κάνει τη μεταγραφή αφού μπόρεσες και τον βελτίωσες στην τακτική». Ο 66χρονος κόουτς του απάντησε. «Σου έχω και άλλον έτοιμο», ανέφερε και ο Ιταλός χαμογέλασε πονηρά.

O προπονητής του Παναιτωλικού έριξε ιδέα στο τραπέζι που βρήκε σύμφωνο τον κ. Σκίμπε και αφορά το πρωτάθλημα Κ-19.

«Πρέπει να διευρύνουμε το εύρος των ηλικιών, καθώς υπάρχουν παιδιά που πηγαίνουν χαμένα», τόνισε, απευθυνόμενος στον Γερμανό, που συμφώνησε να το θέσει ως πρόταση η ΕΠΟ στη Super League.

O ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε την ερώτηση: «πότε θα ξαναβρεθούμε; (σ.σ. ώστε να πέσουν και πάλι παρόμοια θέματα στο τραπέζι» και ο Γιάννης Ματζουράκης απάντησε με νόημα και μπόλικη δόση χιούμορ: «Πες το στον Σίλβα, γιατί μόνο αυτός έχει συμβόλαιο…» και άπαντες ξέσπασαν σε γέλια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x