Ισπανία

Βόμβα: Ο Μαστσεράνο συμφώνησε με τη Γιουβέντους!

Μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» φέρεται έτοιμη να κάνει η Γιουβέντους! Όπως αποκάλυψε η καταλανική εφημερίδα «Sport», η «Γηραιά Κυρία» έφτασε σε καταρχήν συμφωνία με τον Χαβιέ Μαστσεράνο!

Το πρώτο βήμα για μια μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση φέρεται να έκανε η Γιουβέντους.

Σύμφωνα με την «Sport», ο Αργεντινός μέσος -και εκ των αρχηγών της Μπαρτσελόνα- σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, ώστε να εξασφαλίσει ένα (τελευταίο) καλό συμβόλαιο.

Σε αυτό το πλαίσιο παρουσιάζεται να συμφώνησε σε όλα με τη «Γηραιά Κυρία», που είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ενδιαφέρεται έντονα να τον αποκτήσει.

Όπως αναφέρεται, ο Μαστσεράνο τα έχει βρει με τους «μπιανκονέρι» για συμβόλαιο τριών χρόνων, με αυξημένες αποδοχές σε σχέση με αυτές που έχει τώρα στην Μπαρτσελόνα. Αυτό που μένει τώρα λοιπόν είναι η Γιουβέντους να συμφωνήσει και με τους «μπλαουγκράνα» (με τους οποίους ο Μαστσεράνο έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2018).

Κάτι που δεν πρέπει πάντως να θεωρείται δεδομένο, αφού από την πλευρά του συλλόγου διαβεβαιώνεται ότι δεν υπάρχει πρόθεση πώλησης του παίκτη, καθώς θεωρείται σημαντικό στέλεχος της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x