Stoiximan Super League

Νέα διακοπή στις συζητήσεις ΑΕΚ-Μοντανιέ

Κι άλλη υπομονή για το κλείσιμο του θέματος Μοντανιέ θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι της ΑΕΚ. Οι συζητήσεις του Γάλλου με την «Ένωση» διακόπηκαν δεύτερη φορά και θα συνεχιστούν το απόγευμα.

Φαίνεται πως ούτε σε αυτή την αλλαγή προπονητή της ΑΕΚ θα αποφευχθεί το σίριαλ.

Όπως ακριβώς είχε συμβεί και με τον Γκουστάβο Πογιέτ, οι συζητήσεις της «Ένωσης» με τον Φιλίπ Μοντανιέ τραβούν παραπάνω του αναμενόμενου.

Ο Γάλλος βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ μαζί με τον μάνατζέρ του και αφού συζήτησαν με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, διέκοψαν για κάποιες ώρες, ώστε να γευματίσουν και να συζητήσουν ιδιαιτέρως τους όρους συνεργασίας.

Ούτε μετά την επιστροφή τους, ωστόσο, βγήκε… λευκός καπνός από τα γραφεία της «Ένωσης». Διότι θεωρείται δεδομένη η συμφωνία στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου (δυο χρόνια), αλλά η μικρή διαφορά στο οικονομικό κομμάτι δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα, με αποτέλεσμα να διακοπούν για δεύτερη φορά οι συζητήσεις.

Πλέον ο Μοντανιέ και ο μάνατζέρ του θα κατευθυνθούν στο ξενοδοχείο και μετά τις 6 το απόγευμα αναμένεται να επανέλθουν στη βάση των διαπραγματεύσεων και να τελειώσει οριστικά το ζήτημα, μιας και μέχρι το βράδυ θα πρέπει να έχει αναχωρήσει για τη Γαλλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x