Stoiximan Super League

Ο Βίκτορ αποφασίζει για τις (άμεσες) μεταγραφές του Ολυμπιακού

Συνάντηση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού θα έχει ο Βίκτορ, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα γίνουν άμεσα μεταγραφές πριν από τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Τι γίνεται με Καμανό.

Από χθες έγινε γνωστό πως στον Ολυμπιακό σκέφτονται το ενδεχόμενο να ενισχύσουν άμεσα το ρόστερ, πριν από τους αγώνες για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η διοίκηση του συλλόγου περιμένει μέσα στις επόμενες ημέρες τον Βίκτορ Σάντσεθ για να αποφασιστεί αν θα γίνουν άμεσα οι προσθήκες στην ομάδα, πριν από τους πρώτους αγώνες για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Όπως γράφει ο «Γαύρος», ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να έχει πει στους ιθύνοντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ πως οι όποιες μεταγραφές να γίνουν μετά τα ματς της γ’ προκριματικής φάσης, αλλά οι διοικούντες περιμένουν σήμερα την τελική του απόφαση και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του Φρανσουά Καμανό, εκτός από την Μπορντό, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Ρεν.

Η τελευταία έχει καταθέσει πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ η πρώτη έχει κάνει μικρότερη προσφορά.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες γράφτηκε πως οι Πειραιώτες έχουν κάνει δύο προτάσεις (1,5 και 1,8 εκατ. ευρώ) στην Μπαστιά, η οποία αξιώνει 3 εκατ. ευρώ και είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να βρει ομάδα να προσφέρει ένα τέτοιο ποσό για τον 20χρονο άσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x