Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Μπολτ: «Οι τελευταίοι μου Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο»

Στην αποκάλυψη ότι αυτοί θα είναι οι τελευταίοι Ολυμπιακοί Αγώνες που θα συμμετέχει προέβη ο Γιουσεΐν Μπολτ, σε Συνέντευξη Τύπου.

Ο άνθρωπος που ανέτρεψε τα πάντα στο στίβο, ο Γιουσεΐν Μπολτ, σε Συνέντευξη Τύπου που έδωσε, αποκάλυψε πως, μετά από πολλή σκέψη, πήρε την απόφαση αυτοί να είναι οι τελευταίοι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο που θα συμμετέχει.

«Αυτοί θα είναι οι τελευταίοι Ολυμπιακοί Αγώνες μου. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δεν θα είναι ευχαριστημένοι, αλλά θα είναι οι τελευταίοι, είμαι σίγουρος. Το σκέφτηκα πολύ καιρό και νομίζω ότι ήρθε η κατάλληλη ώρα», τόνισε.

«Όταν κάποιος είναι παιδί, πάντα ονειρεύεται με γεγονότα όπως αυτό. Μου αρέσει να ανταγωνίζομαι, είναι το μόνο πράγμα που με νοιάζει και προετοιμάζομαι κάθε μέρα γι αυτό. Είναι αυτό που μου αρέσει και απολαμβάνω τη νίκη», είπε ο 29χρονος αθλητής, που η χαρακτηριστική του πανηγυρική κίνηση λατρεύτηκε από όλους.

Έπειτα, ο τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης σε Λονδίνο (2012) και Πεκίνο (2008), ανέφερε: «Μου αρέσει να διασκεδάζω, είναι αυτό που κάνω. Είναι μέρος της προσωπικότητάς μου και νομίζω ότι είναι ο λόγος που οι άνθρωποι μ' αγαπάνε τόσο πολύ».

Τέλος, ο Μπολτ σχολίασε σχετικά με το παγκόσμιο ρεκόρ (19,19) που είχε κάνει στο Παγκόσμιου του Βερολίνου το 2009, στα 200 μέτρα : «Θέλω να ρίξω το χρόνο στα 200 μ.κάτω από τα 19 δευτερόλεπτα. Είναι πολύ δύσκολο, έχασα τρεις εβδομάδες προπονήσεων, αλλά είναι αυτό που έχω στο μυαλό μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x