Stoiximan Super League

Υπέρβαση για Καρντόσο από Ολυμπιακό

Αποφασισμένος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Όσκαρ Καρντόσο είναι ο Ολυμπιακός έστω και αν χρειαστεί να πληρώσει κάτι παραπάνω στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν κοντά χθες βράδυ σε συμφωνία με Τραμπζονσπόρ και Παραγουανό στράικερ αλλά τελικά παρουσιάστηκαν και πάλι κάποια εμπόδια (οικονομικής φύσης) που δεν επέτρεψαν στους πρωταθλητές Ελλάδος να ολοκληρώσουν τη συμφωνία.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου


Συζητήσεις όμως γίνονται ακόμα και αυτή τη στιγμή με τον Ολυμπιακό να είναι έτοιμος να κάνει την υπέρβαση για να πάρει τον παίκτη και τις πληροφορίες από την Τουρκία ν' αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο συμφωνίας ακόμα και απόψε (Δευτέρα βράδυ). Πάντα με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας η τουρκική ομάδα έχει ρίξει τις απαιτήσεις της (ζητώντας 1,5 εκ. ευρώ) αλλά ο Καρντόσο επιμένει για 2,5 εκ. ευρώ το χρόνο. Η αρχική πρόταση των Πειραιωτών ήταν για συμβόλαιο 1,5 εκ. ευρώ, τα χρήματα δηλαδή που έδιναν οι “ερυθρόλευκοι” και στον Νιλμάρ. Φαίνεται όμως ότι από χθες το βράδυ ο Ολυμπιακός έκανε μια αποφασιστική κίνηση, ανεβάζοντας σημαντικά την πρόταση του προς τον Παραγουανό στράικερ. Η νέα προσφορά του Ολυμπιακού ξεπερνά με κάποια μπόνους τα δύο εκ. ευρώ και ο Καρντόσο δείχνει διατεθειμένος να πει το “ναι”.

Στο μεγάλο λιμάνι αισιοδοξούν πως με τη νέα πρόταση που έχουν κάνει στον λατινοαμερικάνο φορ θα γίνει η μεταγραφή και ο 33χρονος στράικερ θα φορέσει τα ερυθρόλευκα. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στην περίπτωση του Παραγουανού φορ κι έχει ως εναλλακτικό πλάνο άλλον λατινοαμερικάνο. Αυτή τη στιγμή όμως, δύο μέρες πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, όλο το βάρος έχει πέσει στην προσπάθεια για μεταγραφή του Καρντόσο. Τον πρώην επιθετικό της Μπενφίκα θέλει άλλωστε και ο προπονητής του Ολυμπιακού και γι΄αυτό οι “ερυθρόλευκοι” προσπαθούν να πάρουν τον διεθνή στράικερ.

Η σιγουριά του Μπέντο

Ο Ολυμπιακός προχωρά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπρούνο Βιάνα, του 21χρονου στόπερ της Κρουζέιρο μετά από εισήγηση του Πάουλο Μπέντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε τον παίκτη στη βραζιλιάνικη ομάδα και θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει όμως να επισημανθεί ότι η συγκεκριμένη επιλογή έχει κι ένα ρίσκο λόγω του νεαρού της ηλικίας του Βιάνα αλλά κι επειδή είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός αμυντικός θα βγει εκτός Βραζιλίας. Ο 47χρονος προπονητής της ομάδας του Πειραιά εμφανίζεται σίγουρος για τις ικανότητες του νεαρού στόπερ αλλά κανείς δεν μπορεί ν' αποκλείσει το ενδεχόμενο κι άλλης μεταγραφής κεντρικού αμυντικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x