Ελλάδα

«Δολοφονική»... προπόνηση για τον Παναθηναϊκό Superfoods! (pics)

Πετυχαίνοντας συνολικά 16 τρίποντα και με τους νεοφερμένους να κάνουν «παππάδες», ο... ταχύτατος Παναθηναϊκός Superfoods επικράτησε εύκολα 95-56 του Λαυρίου. Δείτε φωτογραφίες με τους πράσινους.

Ωραία πράγματα με το καλημέρα έδειξε ο Παναθηναϊκός Superfoods. Η ομάδα του Πεδουλάκη ήταν «φουριόζα» απέναντι στο Λαύριο και πετυχαίνοντας συνολικά 16 τρίποντα, επικράτησε εύκολα 95-56.

Με Καλάθη και Τζέιμς στο παρκέ, ο Εξάστερος ήταν… πιο ταχύς από ποτέ, η μπάλα κυκλοφορούσε υποδειγματικά και γρήγορα, ενώ άπαντες βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα, εξ’ ου και η ευστοχία από τα 6,75.

Εξαιρετικά «μηνύματα» έστειλαν οι νεοφερμένοι, οι οποίοι εμφανίστηκαν άκρως προσαρμοσμένοι στο νέο περιβάλλον τους. Ο Κέι Σι Ρίβερς είχε 15 πόντους με 4 τρίποντα, ο Νίκολς, που ήρθε Ελλάδα μόλις χθες(!), σημείωσε άλλους 12, ο Μπουρούσης είχε «γεμάτη» παρουσία, φτάνοντας τους 11, ενώ ο Φελντέιν (με «άπειρα» κλεψίματα) προσέθεσε 17 και ο Παππάς άλλους 14π.

Στην τελευταία περίοδο υπήρξε μια... αναμενόμενη και φυσιολογική χαλάρωση, με αποτέλεσμα να «χαθεί» η 100άρα! Δεν έπαιξε ο Γκιστ λόγω ενός ελαφριού διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί.

Το ματς

Με Μπουρούση, Φώτση, Τζέιμς, Ρίβερς και Παππά ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός Superfoods στο Λαύριο και με το καλημέρα έδειξε «αγριεμένος». Με έφεση στο γρήγορο παιχνίδι και τρία τρίποντα (Φώτσης-Παππάς-Ρίβερς), προηγήθηκε 11-0. Γρήγορα-γρήγορα ο Πεδουλάκης άλλαξε την πεντάδα του, με τον Νίκολς και τα αδέρφια Καλάθη να παίρνουν τη σκυτάλη για το 21-9, την ώρα που από πλευράς γηπεδούχων πάλευε περισσότερο ο Κοκ. Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με double score για το τριφύλλι (26-13), χάρη στη διάθεση που έδειχνε στην άμυνα, αλλά και την… εκρηκτικότητα του Νίκολς στην επίθεση, ο οποίος έμοιαζε σα να παίζει χρόνια στην ομάδα.

Το Λαύριο επιχείρησε να ρίξει… κάπως τη διαφορά (20-31), αλλά άρον-άρον ο Παναθηναϊκός Superfoods επανήλθε σε πιο υψηλά επίπεδα, χάρη στην ευστοχία από τα 6,75, αλλά και τα καλά τελειώματα των Φώτση-Μπουρούση κοντά στη ρακέτα. Ο δεύτερος φημίζεται για το all around παιχνίδι του κι αυτό έδειξε για περίπου 2-3’. Εκεί όπου την μία μοίραζε καλάθια, την άλλη τα «μπουμπούναγε» ο ίδιος και τελικώς έγραψε το 44-22. Οι πράσινοι έπαιζαν γρήγορα, ήταν σε εκπληκτική κατάσταση από το τρίποντο (χάρη και στην πολύ καλή κυκλοφορία που υπήρχε) και με νέα συνεχόμενα σουτ από εκεί (από Φελντέιν κυρίως και Νίκολς), «εξαφανίστηκαν» για το 59-33 του ημιχρόνου, με τον Μποχωρίδη να μπαίνει στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους και να οργανώνει το παιχνίδι σε ρόλο πόιντ γκαρντ (εκεί όπου δοκιμάστηκε και ο Παππάς).

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους Νικ Καλάθη, Τζέιμς, Ρίβερς, Φώτση και Μπουρούση στο παρκέ. Οι δύο πρώτοι έπαιζαν με… σπασμένα φρένα και ώρες-ώρες έδιναν «εξωπραγματική» ταχύτητα στο τριφύλλι… Ο Ρίβερς «δολοφονούσε» από μακριά, ο «Μπουρού» έκανε τα… δικά του και η διαφορά παρέμενε φυσιολογικά σε χαοτικά επίπεδα, 71-38. Ο Πεδουλάκης δοκίμασε και πιο «κοντά» σχήματα, με τους Νίκολς-Πατ Καλάθη στο «4» και στο «5». Το ματς ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον «Άρτζι» να περνά στο παρκέ και τους Λούντζη-Γόντικα, την ώρα που το σκορ είχε φτάσει στο 80-41 (με τους Μποχωρίδη-Νίκολς να προσφέρουν στην επίθεση), προτού κλείσει η περίοδος με το 80-43.

Με Λούντζη, Φελντέιν, Μποχωρίδη, Χαραλαμπόπουλο και Γόντικα ξεκίνησε την τελευταία περίοδο ο Παναθηναϊκός Superfoods, με τον Πεδουλάκη να θέλει να δώσει ευκαιρίες στους νέους. Ένα όμως μικρό πράσινο σερί 8-0 έφερε το 88-43 για το τριφύλλι στο 35’. Τυπική διαδικασία τα εναπομείναντα λεπτά, με την 100άρα να χάνεται, αλλά την ομάδα να στέλνει πολύ καλά «μηνύματα», πετυχαίνοντας –με τον Παππά- και το τρίποντο υπ’ αριθμόν 16, προτού διαμορφωθεί το τελικό 95-56.

Τα δεκάλεπτα: 13-26, 33-59, 43-80, 56-95

Λαύριο (Σερέλης): Γιανγκ 15(2), Χάμιλτον 5(1), Πάντερ 4, Τσίρος, Ψαρόπουλος, Νικολόπουλος 2, Αθανασούλας, Περράκης 4, Γιαννακόπουλος 5, Κακλαμανάκης 11, Αναγνωστάκης 3(1), Μπέκφορντ, Κοκ 7.

Παναθηναϊκός Superfoods: (Πεδουλάκης): Νίκολς 12(2), Ρίβερς 15(4), Τζέιμς 5(1), Μποχωρίδης 5(1), Π. Καλάθης 3, Φώτσης 8(2), Παππάς 14(2), Φελντέιν 17(3), Χαραλαμπόπουλος 3, Λούντζης, Μπουρούσης 11(1), Ν. Καλάθης 2.


inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x