Super League 2

Επ’ αόριστον αναβολή της Football League!

Από τον Οκτώβρη και… βλέπουμε, η σέντρα στη Football League, όπως αποφασίστηκε στο Δ.Σ. της Τρίτης! «Αγκάθι» η τηλεοπτική στέγη, πολλή γκρίνια στη συνεδρίαση, που διήρκεσε 2,5 ώρες.

Εδώ καθυστέρησε να ξεκινήσει η Σούπερ Λίγκα, στη Football League είναι… καλύτεροι;

Πρωτάθλημα από τον άλλον μήνα και ΑΝ, αποφασίστηκε στο Δ.Σ. της Τρίτης (20/9), που διήρκεσε 2,5 ώρες και είχε… πολλή γκρίνια.

Παρά τις προχωρημένες συζητήσεις του Στέλιου Σφακιανάκη με τη NOVA, το μεγάλο «αγκάθι» της τηλεοπτικής στέγης παραμένει, ενώ ούτε το πρόβλημα με το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στα γήπεδα της κατηγορίας έχει λυθεί. Έτσι, αποφασίστηκε η επ’ αόριστον αναβολή της πρεμιέρας, προκειμένου να ασκηθεί πίεση προς κάθε κατεύθυνση.

Η σέντρα, θυμίζουμε, ήταν προγραμματισμένη για τις 25 Σεπτεμβρίου. Μέχρι να δοθεί λύση, όμως, στα παραπάνω προβλήματα, μπάλα… γιοκ! Στη συνεδρίαση, να σημειώσουμε τέλος, υπήρχε αρκετή ένταση και γκρίνια, με αρκετές ΠΑΕ να προτείνουν η αναβολή να είναι για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (δύο εβδομάδων) και άλλες να θέλουν διαρκείας, όπως και έγινε, τελικά.

Να προσθέσουμε, πάντως, πως υπάρχει η διάθεση από το υπουργείο Αθλητισμού να δοθεί μια… σιωπηρή παράταση τριών εβδομάδων στις ομάδες που δεν έχουν τελειώσει με τις εργασίες για την τοποθέτηση συστήματος ηλεκτρονικής εποπτείας στα γήπεδά τους. Μένει να δούμε τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x