Αγγλία

Νέο άγριο κράξιμο σε Γκουαρντιόλα!

Συνέχεια στην κόντρα του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα έδωσε ο ατζέντης του Γιάγια Τουρέ, Ντμίτρι Σέλουκ, ο οποίος «έσταξε» ξανά «φαρμάκι» για τον Καταλανό τεχνικό.

Εριστικός παραμένει απέναντι στον Πεπ Γκουαρντιόλα ο Ντμίτρι Σέλουκ, ο οποίος δεν δείχνει καμία διάθεση να ζητήσει συγγνώμη για παλαιότερες δηλώσεις του, κάτι που ο Καταλανός τεχνικός έθεσε ως προϋπόθεση προκειμένου να συμπεριλάβει ξανά στα πλάνα του τον Γιάγια Τουρέ.

Πρόσφατα ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι είχε ξεκαθαρίσει ότι αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, ο ποδοσφαιριστής θα παρέμενε ξένο σώμα στους «πολίτες».

Ωστόσο, αντί να αναδιπλωθεί, ο ατζέντης του Αφρικανού μέσου πέρασε σε σφοδρότατη αντεπίθεση με μειωτικούς χαρακτηρισμούς για τον τεχνικός της ομάδας σε σχεδόν καθημερινή βάση.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους την Πέμπτη ο Σέλουκ το… τερμάτισε, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά ότι προπονητικά ο Πεπ δεν αξίζει… μία!

«Σίγουρα είχε επιτυχίες σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου, αλλά για ρίξτε μια ματιά πίσω από αυτές… Ειδικά στην Ισπανία, πήρε ένα έτοιμο σύνολο από τον Ράικαρντ και ήταν τυχερός επειδή βρήκε εκεί τον Μέσι. Ο Μέσι έφτιαξε την ομάδα, όχι ο Πεπ. Αν θέλει να θεωρείται σπουδαίος, ας αναλάβει τη Σοσιεδάδ ή τη Σάντερλαντ. Να δούμε τι μπορεί να πετύχει χωρίς να έχει 500 εκατ. λίρες για μεταγραφές», δήλωσε ο Σέλουκ στο «Sky Sports», ενώ ο Καταλανός τεχνικός δεν έχει απαντήσει ακόμα, αλλά πιθανότατα σύντομα θα το κάνει…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x