Αγγλία

Λαλάνα: «Δεν με έχει αλλάξει καθόλου ο Κλοπ»

Όπως τόνισε σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Άνταμ Λαλάνα πιστεύει ότι δεν αλλάξει κάτι στον τρόπο παιχνιδιού του, κάτω από τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει καταφέρει να βγάλει έναν... Λαλάνα που και ο πιο αισιόδοξος φίλος της Λίβερπουλ δεν φανταζόταν, εάν αναλογιστούμε και τις αποδόσεις του, τα δυο προηγούμενα χρόνια στο «Άνφιλντ».

Ο 28χρονος άσος των «κόκκινων» φαίνεται να έχει ξεκινήσει με φόρα την χρονιά, έχοντας ήδη σημειώσει τρία γκολ σε έξι αγώνες πρωταθλήματος, εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν «ευθύνεται» ο Γερμανός τεχνικός για αυτή του την αλλαγή, αφού σε δηλώσεις του πριν από το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τόνισε ότι είναι ο ίδιος παίκτης που ήρθε από την Σαουθάμπτον πριν από δύο χρόνια.

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν σκαμπανεβάσματα ή μπορεί να χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο προκειμένου να μπουν στο κλίμα της ομάδας. Όταν έρχεται ένας καινούργιος προπονητής εφαρμόζει το δικό του στυλ στην ομάδα και ταυτόχρονα αναλαμβάνει την ευθύνη για τα αποτελέσματα.», τόνισε αρχικά.

Ενώ κατέληξε: «Όσο αναφορά την δική μου απόδοση, είμαι ο Λαλάνα που ήρθε το 2014 από την Σαουθάμπτον, δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως.»

Επιμέλεια: Νίκος Ξένος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x