Stoiximan Super League

Τσιρίλο: «Είναι νωρίς, έχει δρόμο το πρωτάθλημα»

Την εικόνα του ΠΑΟΚ μετά το ματς με τον Ηρακλή, σχολίασε ο Μπρούνο Τσιρίλο που παρακολούθησε το παιχνίδι από τα επίσημα της Τούμπας.

Στην Τούμπα βρέθηκε ο Μπρούνο Τσιρίλο το βράδυ της Κυριακής, όπου παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή.

Για τον πρώην ποδοσφαιριστή του «δικεφάλου του Βορρά» και της ΑΕΚ, το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπρούνο Τσιρίλο

Για το παιχνίδι: «Δεν είδα καλά τον ΠΑΟΚ σήμερα. Είχαμε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Θα μπορούσαν να τελειώσουν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, αλλά έχασαν πολλές ευκαιρίες για να βάλουν και άλλα γκολ. Νομίζω όμως πως τελικά μετράει το αποτέλεσμα».

Όσο το ποιους παίκτες του ΠΑΟΚ έχει ξεχωρίσει:«Ήταν το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ που είδα φέτος. Δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα από μόνο ένα ματς, αφού δεν έχω δει άλλο. Σίγουρα έχουμε καλούς παίκτες, αλλά κανείς δεν έκανε φανταστικό παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή από πλευράς ΠΑΟΚ».

Για τον φίλο του Βλάνταν Ίβιτς είπε:«Έχω πει πολλές φορές, ότι ο Βλάνταν είναι πολύ καλός στη δουλειά του. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Το πρωτάθλημα είναι στην αρχή, είναι πολύ μεγάλο και θα δούμε την κατάληξη».

Για το αν θα ήθελε να συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ ως αντέντης: «Τώρα ξεκινάω σιγά σιγά σε αυτή τη δουλειά και αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στο μέλλον θα ήταν πολύ μεγάλη ευχαρίστηση για εμένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x