Champions League

Ζιντάν: «Είναι πρόβλημα να ακούγονται τέτοια πράγματα για Μπενζεμά»

Τον Καρίμ Μπενζεμά υπερασπίστηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν, απαντώντας σε σχόλιο του Φρανσουά Ολάντ για τον Γάλλο επιθετικό με αφορμή την υπόθεση που έχει αναστατώσει την εθνική Γαλλίας.

Την ενόχλησή του για τις δηλώσεις του Φρανσουά Ολάντ εναντίον του Καρίμ Μπενζεμά εξέφρασε ο Ζινεντίν Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του ματς με τη Λέγκια Βαρσοβίας. Ο Γάλλος πρόεδρος αμφισβήτησε την ηθική υπόσταση του συμπατριώτη του με αφορμή την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο προπονητής των «μερένχες» ανέφερε πως: «Πιστεύω ότι καθετί που λέγεται για τους ποδοσφαιριστές είναι ενοχλητικό. Αν και πρέπει να μάθω τι έχει ειπωθεί ακριβώς. Δεν έχω κάποια εξήγηση, όλοι μπορούν να έχουν τη γνώμη τους, πόσω μάλλον οι πολιτικοί. Από τη στιγμή που ο Μπενζεμά έχει τεθεί ξανά στη διάθεση της εθνικής Γαλλίας, είναι πρόβλημα να ακούγονται τέτοια πράγματα. Είναι πολλές οι κουβέντες τρίτων που δεν τις υιοθετώ».

Ασφαλώς, δε θα μπορούσε να μη αναφερθεί και στο αγωνιστικό μέρος. "Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται. Μετά το 6-1 επί της Μπέτις, δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος. Τώρα, έχουμε μπροστά μας έναν διαφορετικό αντίπαλο. Δεν μπορούμε να μείνουμε στο ματς του Σαββάτου".

Η Λέγκια αγωνίζεται στο Champions League και είναι ομάδα τέτοιου επιπέδου. Από εμάς εξαρτάται αν θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες. Για μένα δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές καθώς οι δύο ομάδες είναι στην ίδια διοργάνωση και, αν υπάρχουν, πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας αν δε θέλουμε να βρεθούμε προ εκπλήξεων».

Επιμέλεια: Τάσος Ρουμανέας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x