Ελλάδα

Ζντοβτς: «Επιθετικοί και τα 40 λεπτά»

Και τα 40 λεπτά θέλει ο Γιούρε Ζντοβτς τους παίκτες του επιθετικούς και συγκεντρωμένους στο παρκέ, στην αυριανή (18/10) πρεμιέρα του FIBA Champions League, όπου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη Ζολνίκι.

Τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις ξεκινά η ΑΕΚ αύριο (18/10, 19:00) στη νεοσύστατη διοργάνωση FIBA Champions League, καθώς θα υποδεχθεί στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων την ουγγρική Ζολνίκι.

Ο προπονητής της «Βασίλισσας», Γιούρε Ζντοβτς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κιτρινόμαυρων», τονίζοντας πως θέλει τους παίκτες του και τα 40 λεπτά συγκεντρωμένους κι επιθετικούς στο παρκέ, αφού ο αντίπαλος δεν είναι καθόλου εύκολος.

«Είναι το πρώτο μας ευρωπαϊκό ματς αύριο (18/10) στο Basketball Champions League. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το καλό ξεκίνημα, που έχουμε κάνει. Η Ζολνόκι είναι μία έμπειρη ομάδα, με καλούς παίκτες που είναι χρόνια μαζί στην ομάδα. Τη γνωρίζω πολύ καλά. Την περασμένη περίοδο κέρδισε τον ΠΑΟΚ, έχει εμπειρίες από την Αδριατική Λίγκα και την Ευρώπη, και σίγουρα δεν είναι εύκολος αντίπαλος.

Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε σαράντα λεπτά επιθετικοί, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να ελέγξουμε τον αγώνα. Έχουμε το πλεονέκτημα διότι παίζουμε εντός, μπροστά στους οπαδούς μας, και εφόσον είμαστε καλοί σε άμυνα και επίθεση έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x