Κώστας Νικολακόπουλος

Τιμούρ ο… 3ος και ο Πορτογάλος Μοράις για επόμενος στην ΑΕΚ

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τον Ολυμπιακό και τους προπονητές της ΑΕΚ, αλλά και τον συμπατριώτη του Πάουλο Μπέντο!

• Μέσα σε ακριβώς ένα χρόνο λοιπόν (σαν χθες, 17 Οκτωβρίου 2015 ήταν το Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-0), οι συντριπτικές νίκες των ερυθρόλευκων επί της Ένωσης, «αλλάζουν» τον ένα μετά τον άλλο τους προπονητές της.

• Ο Κετσπάγια, από το πρόσφατο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0, έγινε ο…3ος, μετά τον Δέλλα και τον Μανωλά, από το επίσης πρόσφατο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 7-0 (από το ημίχρονο) των Β ομάδων.

• Είναι προφανές ότι στην ΑΕΚ σκέπτονται το περσινό με τον Πογέτ και θεωρούν ότι όπως τους βγήκε, τουλάχιστον σε ένα βαθμό, με τον Ουρουγουανό και έκαναν κάτι με τα ντέρμπι κλπ, κλπ, μπορεί και φέτος να επαναληφθεί το ίδιο. Κι απ΄ ότι ακούω μπορεί να φέρουν Πορτογάλο κι αυτοί!

• Η πιάτσα μιλάει για τον Ζοζέ Μοράις, που απολύθηκε πριν 10 ημέρες από την Αντάλιασπορ, καθότι στην τελευταία θέση με δύο ισοπαλίες στις 6 πρώτες αγωνιστικές του τουρκικού πρωταθλήματος. Ο Μοράις είναι ένας 51χρονος Πορτογάλος, που ήταν βοηθός του Μουρίνιο ένα χρόνο στην Πόρτο, ένα χρόνο στην Ίντερ, τρία χρόνια στη Ρεάλ και έξι μήνες στην Τσέλσι.

• Καριέρα πρώτου προπονητή προσπάθησε να κάνει μόνος του παλιότερα σε κάποιες μικρές πορτογαλικές ομάδες (Βισέου, Σάντα Κλάρα), μετά σε συλλόγους όπως οι Ασυρίσκα Σουηδίας, κάποιες της Υεμένης και της Τυνησίας και πιο πρόσφατα η αράβικη Σαμπάμ κι από τον περασμένο Γενάρη η Αντάλιασπορ, με την οποία τερμάτισε στην 9η θέση, στη μέση δηλαδή της βαθμολογίας τον περασμένο Μάη, έχοντας κάποια εντυπωσιακά αποτελέσματα όπως το 4-2 επί της Φενέρμπαχτσε και της Γαλατάσαράι με επιθετικό όπλο τον περίφημο Καμερουνέζο, Σαμουέλ Ετο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x