Ελλάδα

Σύσκεψη κορυφής στον Παναθηναϊκό και… παρέλαση ονομάτων

Κλεισμένοι σε ένα γραφείο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, εξετάζουν όλες τις επιλογές τους για τον αντι-Πεδουλάκη. Ποιοι προπονητές δείχνουν να «παίζουν» για το τριφύλλι.

Πυρετώδεις διεργασίες στον Παναθηναϊκό Superfoods για να βρεθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του Αργύρη Πεδουλάκη. Αυτή την ώρα, οι άνθρωποι του τριφυλλιού είναι κλεισμένοι σε ένα γραφείο και αναλύουν τον «φάκελο προπονητής» για την επόμενη μέρα. Φυσικά, ακόμα δεν έχει παρθεί καμία απόφαση, αφού το όλο θέμα «Άρτζι» είναι φρέσκο, ωστόσο στόχος των διοικούντων την ΚΑΕ είναι να μην τραβήξει για πολύ η αναζήτηση.

Ακόμα είναι πρώιμο για να πούμε αν υπάρχει κάποιος κόουτς που έχει ξεχωρίσει ή ότι είναι ο εκλεκτός του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με το ψάξιμο να κορυφώνεται μέσα στην Τετάρτη. Από ονόματα, βέβαια, άλλο τίποτα... Τσάβι Πασκουάλ, Πίνι Γκέρσον, Λούκα Μπάνκι, Βενσάν Κολέ, Παναγιώτης Γιαννάκης, Σάσα Ομπράντοβιτς και... Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι κάποια εξ' αυτών, με άλλους να έχουν -θεωρητικά πάντα αυτή τη στιγμή- περισσότερες πιθανότητες από κάποιους άλλους.

Ο πρώτος είναι χωρίς ομάδα μετά την απομάκρυνσή του από την Μπαρτσελόνα, στην οποία εργαζόταν από το 2008 μέχρι πέρσι, όπου κατέκτησε μία Ευρωλίγκα, τέσσερα πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα. Έχει σαφέστατα μεγάλη εμπειρία σε τοπ επίπεδο, εκτιμάται από το πράσινο επιτελείο, είναι free agent και προσιτός οικονομικά.

Όσον αφορά τον Ισραηλινό, εκεί κι αν υπάρχει εκτίμηση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Δεν έχουν περάσει παρά ελάχιστες μέρες από όταν ο διοικητικός ηγέτης του Εξάστερου είχε πει πως ήταν το μεγαλύτερο λάθος του που δεν προσέλαβε το 2013 τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού. Είναι λίγα χρόνια μακριά από τους πάγκους, αλλά... ποτέ δεν ξέρεις.

Συστάσεις για τον Σάρας δεν χρειάζονται. Εργάζεται στην Ζαλγκίρις (που είναι αλήθεια πως έχει δείξει πράγματα, αν και βρίσκεται σύντομο διάστημα εκεί), δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά αυτά είναι για... να σπάνε, όπως έχει συμβεί πολλάκις. Στο παρελθόν, ο Παναθηναϊκός είχε κάνει κρούση στον Λιθουανό, δεδομένα θα ήθελαν οι πράσινοι να τον δουν στον πάγκο της ομάδας, αργά ή γρήγορα, ωστόσο ουδείς γνωρίζει αν αυτό μπορεί να συμβεί άμεσα. Μιλάμε φυσικά για μια επιλογή που θα μπορούσε να τινάξει στα ύψη τις προσδοκίες και την ψυχολογία εντός κι εκτός ομάδας.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει παίξει ξανά για το τριφύλλι. Παλιότερα δεν είχε προχωρήσει η υπόθεσή του, όμως μιλάμε για Έλληνα προπονητή, με εμπειρία σε αυτό το επίπεδο, που σαν παίκτης έχει φορέσει την πράσινη φανέλα και δεν θα άφηνε... ασυγκίνητους τους ανθρώπους της ΚΑΕ.

Φυσικά οι προτάσεις από μάνατζερ σκάνε... βροχή και εκεί εντάσσονται για την ώρα οι περιπτώσεις των Κολέ, Μπάνκι, Σάσα Ομπράντοβιτς, δίχως να μπορεί κάποιος να πει κάτι με ασφάλεια αυτή τη στιγμή...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x