Stoiximan Super League

Μοράις: «Θέλω να πάρω ένα πρωτάθλημα με την ΑΕΚ»

Τη φιλοδοξία του να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και να κερδίσει όσους περισσότερους αγώνες μπορεί με την ΑΕΚ εκδήλωσε ο Ζοσέ Μοράις μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της «Ένωσης».

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τους «κιτρινόμαυρους», τόνισε πως γνωρίζει πως η ΑΕΚ είναι μεγάλος σύλλογος με πολλούς οπαδούς και πως ήταν πρωταθλήτρια Ελλάδος κάποτε. Περιμένει πότε θα ξεκινήσει δουλειά και πως έχει σχηματίσει ήδη θετικές εντυπώσεις από όσα έχει δει, ενώ έχει μάθει να είναι καλός σε ότι κάνει.

Αναλυτικά: «Για εμένα, είναι μεγάλη ικανοποίηση η συμφωνία μου με την ΑΕΚ. Γνωρίζω ότι πρόκειται για ένα σύλλογο από τους πιο μεγάλους στην Ελλάδα, ότι έχει καταπληκτικούς οπαδούς και μεγάλη επιθυμία για επιτυχία. Από τη δεκαετία του ’90, δεν έχει πάρει το πρωτάθλημα και είναι μεγάλος στόχος να ξαναγίνει πρωταθλητής.

Περιμένω, λοιπόν, να αρχίσω δουλειά και να μπω για τα καλά μέσα στην ομάδα. Όσα είδα απ’ έξω, μου προκάλεσαν θετικές εντυπώσεις και ελπίζω αυτές οι εντυπώσεις να είναι σωστές. Προσωπική μου φιλοδοξία είναι να πάρω ένα πρωτάθλημα και να κερδίσω, όσο γίνεται, περισσότερους αγώνες.

Θέλω να κερδίζω σε όποια διοργάνωση κι αν συμμετέχω, διότι αυτή είναι η ανάγκη που έχω σαν προπονητής. Το βαθύτερο συναίσθημά μου είναι αυτό: Να είμαι καλός σε ό,τι κάνω. Έτσι έμαθα στα χρόνια που δούλεψα με τον Μουρίνιο και αυτό θέλω να κάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x