Ελλάδα

Κάλεσμα Απόλλωνα Πατρών στον κόσμο

Ο Απόλλων Πατρών υποδέχεται το ερχόμενο Σάββατο το Ρέθυμνο στην Περιβόλα και στους «μελανόλευκους» περιμένουν τη συμπαράσταση του κόσμου στην αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής της Basket League.

Έτσι, την Τρίτη οι Πατρινοί εξέδωσαν ανακοίνωση προς τον κόσμο, καλώντας τον να έρθει στο γήπεδο και οι φίλαθλοι να ξεχάσουν ή να ξεπεράσουν τις οργανωτικές απώλειες που προέκυψαν στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση στην πρεμιέρα της διοργάνωσης κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Με την ομάδα να βρίσκεται σε ρυθμούς εντατικής προετοιμασίας, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με το Ρέθυμνο το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στις 5 μ.μ. στο κλειστό της Περιβόλας, η "οικογένεια" του Απόλλωνα καλεί τον φίλαθλο κόσμο να σταθεί στο πλευρό της. Σε ένα νέο ξεκίνημα, που επιφυλάσσει δυνατές συγκινήσεις, η διοίκηση του συλλόγου μας απευθύνει κάλεσμα στο πατραϊκό κοινό να γεμίσει το γήπεδο της Περιβόλας και να δώσει με τον παλμό και το χειροκρότημά του το σύνθημα της εκκίνησης για να μπορέσουν ο Κώστας Μέξας και οι παίκτες του να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Ξεπερνώντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις αστοχίες σε οργανωτικό επίπεδο του πρώτου εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ και, αναλαμβάνοντας την ευθύνη στο μερίδιο που μας αναλογεί, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το come back, σεβόμενοι πάντα τους φιλάθλους μας.

Άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα και τη στηρίζει για να μπορέσει να παραμείνει μια από τις δυνάμεις του μπάσκετ στην περιφέρεια. Τόσο η ΚΑΕ Απόλλων CARNA, όσο και ο Ερασιτέχνης, θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μπορέσει η ομάδα να επανέλθει στο δρόμο των νικηφόρων αποτελεσμάτων και να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει για τη φετινή σεζόν.

Με αφορμή, λοιπόν, το παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου με το Ρέθυμνο στο κλειστό γήπεδο της Περιβόλας, η διοίκηση του Απόλλωνα CARNA αποφάσισε η γενική είσοδος να είναι στα 10 ευρώ και περιμένει το φίλαθλο κόσμο της Πάτρας να ανταποκριθεί στο κάλεσμά της σε έναν αγώνα πολύ σημαντικό και κρίσιμο για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Για τους γονείς των ακαδημιών και τους ανέργους, η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 5 ευρώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x