Ευρώπη

Ζντοβτς: «Δε σταματήσαμε να προσπαθούμε και ήμασταν συγκεντρωμένοι»

Στο γεγονός πως οι παίκτες της ΑΕΚ δε σταμάτησαν την προσπάθεια και ήταν συγκεντρωμένοι απέδωσε την άνετη νίκη της «Ένωσης» επί της Σολνόκι ο Γιούρι Ζντοβτς.

Ο Σλοβένος τεχνικός τόνισε πως αντιμετώπισαν μια έμπειρη ομάδα, περιμένει δύσκολο ματς στην Ουγγαρία και θεωρεί πως οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο βοήθησαν σημαντικά.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίσαμε μία έμπειρη ομάδα. Νιώσαμε κάποιες στιγμές πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι. Το γνωρίζουμε ότι θα είναι πιο δύσκολα στην Ουγγαρία. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι ότι δεν σταματήσαμε το ρυθμό μας, ήμασταν συγκεντρωμένοι και παίξαμε σοβαρά για 40’.

Όπως έγινε και με το Λαύριο, οι παίκτες που έρχονταν από τον πάγκο ανταποκρίθηκαν και αυτό με κάνει διπλά χαρούμενο. Το ματς αυτό τελείωσε, κοιτάμε το επόμενο».

Ο Ντούσαν Σάκοτα ανέφερε πως: «Προφανώς, είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Παίξαμε καλά απέναντι σε μια καλή ομάδα. Προσεγγίσαμε πολύ σοβαρά το ματς και αυτό ήταν ένα από τα "κλειδιά" της νίκης. Εκτελέσαμε ιδανικά τις εντολές του προπονητή και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη».

Ο Στόγιαν Ίβκοβιτς δήλωσε πως: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Δεν παίξαμε καλά σήμερα. Για πολλούς παίκτες, ήταν το πρώτο ματς σε τέτοιο επίπεδο και δεν έδειξαν έτοιμοι. Είμαι βέβαιος ότι στον δεύτερο γύρο στην Ουγγαρία, θα είναι ένα πιο σκληρό ματς. Εύχομαι καλή τύχη στην ΑΕΚ».

Ο Μίλος Μπορίσοφ τόνισε πως: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Νίκησε εύκολα, γιατί ήταν καλύτεροι τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, θα πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Χάσαμε έναν από τους πιο βασικούς παίκτες μας, τον Κίνεϊ, αλλά ελπίζω ότι, όταν επιστρέψει, θα είμαστε καλύτεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x