Champions League

Γιουβέντους με κάθε τρόπο και κόντρα σε όλα!

Έμεινε με 10 παίκτες, παραχώρησε και πέναλτι, αλλά η Γιουβέντους απέδρασε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Λιόν (1-0) χάρη στο γκολ του Κουαδράδο και την τρομερή εμφάνιση του Μπουφόν.

Αυτή η Γιουβέντους, χρόνια τώρα, είναι φτιαγμένη από μέταλλο, κάτι που αποδείχθηκε και στο ματς της Γαλλίας κόντρα στη Λιόν.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επικράτησε 1-0 εκτός έδρας για την 3η αγωνιστική του Champions League στον 8ο όμιλο, αποτέλεσμα που το οφείλει σε πολύ μεγάλο βαθμό στον Τζιανλουίτζι Μπουφόν και στον σκόρερ, που αποτέλεσε έμπνευση του Ιταλού τεχνικού, Χουάν Κουαδράδο.

Το ματς είχε «στραβώσει» από την αρχή για τους «μπιανκονέρι», αφού μπορεί να είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν καθαρές ευκαιρίες και μάλιστα οι γηπεδούχοι, έχοντας τον ενθουσιασμό της έδρας βρέθηκαν πολύ κοντά στο γκολ, όταν στο 34' ο Μπονούτσι ανέτρεψε τον Ντιακαμπί. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λακαζέτ, αλλά ο Μπουφόν έδωσε τη δική του απάντηση σε όσους τόλμησαν να πουν πως έχει ξοφλήσει, λέγοντας «όχι» στον Γάλλο επιθετικό.

Εκεί που έδειχνε ότι η Γιουβέντους μένει «όρθια», ο Λεμινά στο 54' άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες σε ένα χρονικό σημείο που η Λιόν έχανε συνεχώς ευκαιρίες και ο Μπουφόν φώναζε πάντα «παρών». Παρ' όλα αυτά, η επιλογή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να περάσει στο ματς τον Κουαδράδο δικαιώθηκε, καθώς ο Κολομβιανός στο 76' έκανε το 1-0, χαρίζοντας το τρίποντο της νίκης στην ομάδα του.



Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στον 8ο όμιλο:

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σεβίλλη 0-1
(37' Νασρί)

Λιόν – Γιουβέντους 0-1
(76' Κουαδράδο)

Η βαθμολογία

1.Γιουβέντους 7 (4-0)
2.Σεβίλλη 7 (2-0)
3.Λιόν 3 (3-2)
4.Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0 (0-8)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (2/11):

Σεβίλλη – Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Γιουβέντους - Λιόν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x