Champions League

Κίνηση άξια σεβασμού από τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δίνοντας τη φανέλα του στον πρώην Ολλανδό διεθνή, Φερνάντο Ρίκσεν, ο οποίος πάσχει από αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση (ALS).

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Φερνάντο Ρίκσεν, ο οποίος πέρασε 6 χρόνια στην Ρέιντζερς και δύο στη Ζενίτ, το 2013 αποκάλυψε ότι είχε διαγνωσθεί με αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση, γνωστή και ως ALS, πράγμα που σήμαινε ότι είναι βαριά άρρωστος.

inner

Ο Ολλανδός έχει δει την κατάστασή του να επιδεινώνεται τα τελευταία τρία χρόνια και σύμφωνα με τον συγγραφέα της αυτοβιογραφίας του Βίνσεντ ντε Βρι, ο Ρίκσεν ήταν προσκεκλημένος για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Λέγκια Βαρσοβίας, που διεξήχθη την Τρίτη για το Champions League.

inner

Έχοντας κληθεί στο «Μπερναμπέου» από τον Ρονάλντο, ο 40χρονος πλέον Ολλανδός παρακολούθησε το παιχνίδι με τον Χόρχε Μέντες, πριν τελικά συναντήσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Όταν συναντήθηκαν, ο σταρ των γηπεδούχων έδωσε τη φανέλα του στον Ρίκσεν και στη συνέχεια έβγαλε φωτογραφίες με τον εμβληματικό αμυντικό, καθώς και με τη γυναίκα του, αλλά και τα παιδιά του.

Αυτή ήταν μια πραγματικά φανταστική χειρονομία από τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, με σκοπό να υποστηρίξει τον Ρίκσεν στη μάχη που δίνει ενάντια στη νόσο που τον έχει καταβάλει.

Επιμέλεια: Χριστόφορος Χαραλαμπίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x