Ιταλία

Βγάζει «στο σφυρί» τον Ινσίνιε η Νάπολι!

Οι φετινές εμφανίσεις του Λορέντσο Ινσίνιε δεν έχουν πείσει τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος ψάχνει τρόπο να απαλλαχθεί από τον Ιταλό.

Η αδυναμία του Λορέντσο Ινσίνιε να συνεχίσει την εξαιρετική χρόνια που είχε πέρυσι, φαίνεται να προβληματίζει τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να πουλήσει τον παίκτη.

Σύμφωνα με το «calciomercatto», ο πρόεδρος της Νάπολι έχει χάσει την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του 25χρονου εξτρέμ και σκοπεύει να τον βγάλει στο «σφυρί», με σκοπό να εξασφαλίσει ένα ικανοποιητικό ποσό για την ομάδα του.

Οι απαιτήσεις του ισχυρού άνδρα των «παρτενοπέι» αγγίζουν τα 50 εκατ. ευρώ, όμως θα πέφτουν συνεχώς, όσο περνάει ο καιρός και δεν εμφανίζονται ενδιαφερόμενοι για τον ποδοσφαιριστή.

Αξίζει να τονίσουμε πως ο ατζέντης του Ιταλού διεθνή είχε ξεκαθαρίσει το καλοκαίρι στους Ναπολιτάνους πως ο πελάτης του δεν επιθυμεί να παραμείνει στο «Σαν Πάολο», γεγονός που άρχισε ήδη να δημιουργεί τα πρώτα «σύννεφα» στις σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Πάντως το τωρινό συμβόλαιο του παίκτη λήγει το 2019, αποφέροντας του 1,8 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x