Stoiximan Super League

Την καλύτερη πρόταση για τη χορηγία της Σούπερ Λίγκας έκανε η Dimera του Σαββίβη

Πέντε εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια η πρόταση που έκανε η εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη για τη χορηγία της Σούπερ Λίγκας.

Νέα δεδομένα από σήμερα στο θέμα του κεντρικού χορηγού του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς, η εταιρεία Dimera του Ιβάν Σαββίδη, κατέθεσε νέα πρόταση η οποία –μάλιστα- είναι καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη υπήρχε στο τραπέζι.

Προσφέρει πέντε εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια, μία πρόταση που είναι μεγαλύτερη τόσο από αυτή του ΟΠΑΠ όσο και από αυτή της εταιρείας ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Θυμίζουμε ότι η πρόταση της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ είναι για δύο χρόνια με συνολικό ποσό 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Δύο εκατομμύρια για τον πρώτο χρόνο (αυτόν που διανύουμε) και 2,5 εκατομμύρια για τον δεύτερο.

Ο ΟΠΑΠ έχει καταθέσει δύο διαφορετικές προτάσεις. Η πρώτη είναι κλειστό συμβόλαιο τετραετίας με 7.275.000 ευρώ. 1,275 εκατομμύρια για τον πρώτο χρόνο και από δύο εκατομμύρια για κάθε επόμενο.

Η δεύτερη προσφορά αφορά συμβόλαιο 2+2 ετών με δικαίωμα ανανέωσης μετά τα πρώτα δύο χρόνια από την πλευρά του ΟΠΑΠ. Για την πρώτη διετία το ποσό είναι 3.275.000 και για τη δεύτερη 5.5 εκατομμύρια.

Πλέον μετά τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η πρόταση της εταιρείας του Ιβάν Σαββίδη αναμένεται το θέμα να συζητηθεί στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x