Stoiximan Super League

Σημαντική μέρα για το γήπεδο της ΑΕΚ

Στο τελευταίο στάδιο για την έκδοση της οικοδομικής άδειας μπαίνει επίσημα η ΑΕΚ. Η «Ένωση» παρουσιάζει το σχέδιο της «Αγιά-Σοφιάς» στο Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής κι αρχίζει να μετρά αντίστροφα

Στην τελική ευθεία για την πολυπόθητη οικοδομική άδεια μπαίνει κι επίσημα η ΑΕΚ.

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη (στις 11:30) η συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής, στην οποία θα εξεταστεί ο φάκελος της «Αγιά-Σοφιάς».

Εκεί η «Ένωση» θα εκπροσωπηθεί από πολυάριθμη ομάδα αρχιτεκτόνων και μηχανικών (με επικεφαλής τον αρχιτέκτονα του έργου, Θανάση Κυρατσού), η οποία θα παρουσιάσει το σχέδιο και θα δώσει όποιες εξηγήσεις της ζητηθούν.

Στη συνέχεια, εφόσον υπάρξουν παρατηρήσεις από το συμβούλιο, θα δοθεί ένα διάστημα (που δεν ξεπερνάει τις τρεις εβδομάδες) ώστε να ενσωματωθούν στη μελέτη. Και έπειτα θα απομένει μόνο η έγκρισή της -όπως και της αντίστοιχης υψομετρικής- για να υπογραφεί και να εκδοθεί η άδεια.

Πάντως τα νέα από τη συνεδρίαση του ΚΕ.Σ.Α. θα πρέπει να αναμένονται λίγο αργότερα του αναμενομένου σήμερα, καθώς η υπόθεση της ΑΕΚ είναι η πέμπτη στη σειρά και η δική της παρουσίαση δεν πρόκειται να έχει ολοκληρωθεί πριν τις 14:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x