Ελλάδα

Δικαίωμα για δύο αλλαγές έχει ο Παναθηναϊκός Superfoods

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε πως η ομάδα του έχει δικαίωμα να προχωρήσει σε δύο αλλαγές ξένων για το ελληνικό ρόστερ και όχι μία, ως το τέλος του πρώτου γύρου της Α1.

Ο κανονισμός με τους 4+2 ξένους που ισχύει ως το τέλος του πρώτου γύρου της Α1, αναγκάζει κάποιους εκ των Αμερικανών του Παναθηναϊκού Superfoods να παρακολουθούν από τον πάγκο τους εντός συνόρων αγώνες, με τους Σίνγκλεντον, Ρίβερς, Νίκολς και Φελντέιν να είναι αυτοί που έχουν δικαίωμα να παίζουν.

Μέχρι τώρα οι πράσινοι είχαν προχωρήσει στις δύο από τις τρεις αλλαγές που δικαιούνται, ωστόσο ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε πως το τριφύλλι έχει -τελικώς- δικαίωμα να κάνει άλλες δύο αλλαγές!

«Ξέρετε καλύτερα από μένα τον κανονισμό που υπάρχει στην ελληνική λίγκα. Μπορώ να κάνω μόνο δύο αλλαγές μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Πρέπει να προχωράω προσεκτικά γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί αύριο. Και οι δύο τα πήγαν καλά στη χθεσινή προπόνηση (σ.σ Τζέιμς-Γκάμπριελ). Θα ήταν καλό αν είχαν παίξει, αλλά θεωρώ ότι τη συγκεκριμένη στιγμή χρειάζεται περισσότερο να προπονηθούν παρά να παίξουν», είπε σχετικά ο Καταλανός κόουτς, ο οποίος ανέφερε ότι τον έχουν ενημερώσει επί του θέματος άνθρωποι της ΚΑΕ.

Πώς έχει η κατάσταση; Οι πράσινοι είχαν αντικαταστήσει τον Τζέιμς με τον Φέλντειν, όταν ο πρώτος τραυματίστηκε, ωστόσο ως τότε είχε παίξει μόνο στον προημιτελικό του Κυπέλλου στην αρχή της σεζόν και ως εκ τούτου η συγκεκριμένη αλλαγή δεν «μετράει» για την Α1, με τους πράσινους να «χρεώνονται» μόνο την προ ημερών «τράμπα» ανάμεσα σε Γκιστ-Νίκολς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x