Αγγλία

Ο Γουόλκοτ στα 10 γκολ κερδίζει καφετιέρα!

Ο ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ στοχεύει να φτάσει τα 10 τέρματα μέχρι τα Χριστούγεννα (και όχι διότι έχει βάλει στο μάτι τον τίτλο του πρώτου σκόρερ).

Βασικός σκοπός κάθε επιθετικού είναι να πετυχαίνει όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ, ο καθένας για τους δικούς του λόγους: άλλοι γιατί θέλουν να συμβάλλουν άμεσα στις νίκες της ομάδας τους και άλλοι γιατί στοχεύουν σε προσωπική ανέλιξη. Ο Τεό Γουόλκοτ έχει έναν ακόμη σημαντικό λόγο: να κερδίσει μια καφετιέρα!

Όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του: «Θέλω να πετύχω 10 γκολ ώστε να μου πάρει η γυναίκα μου μία καφετιέρα. Μου είπε: «Αν τα φτάσεις πριν από τα Χριστούγεννα θα σου την αγοράσω». Οπότε, ανυπομονώ και ελπίζω να το πετύχω».

Η αλήθεια είναι πως τα 120.000 ευρώ που κερδίζει ο Άγγλος ποδοσφαιριστής του δίνουν την δυνατότητα να αγοράσει μόνος του ό,τι θέλει, θα πρέπει ωστόσο να του αναγνωρίσουμε της αφοσίωση και την προσήλωση στον στόχο του. Μάλιστα είναι αρκετά κοντά σε αυτόν –μόλις ένα γκολ- καθώς έχει ήδη σκοράρει ήδη 9 φορές σε Αγγλία και Ευρώπη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x