Κύπελλο Ελλάδας

Τσέκαρε την πρόκριση ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Οι καιρικές συνθήκες δυσκόλεψαν το έργο του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν τον απέτρεψαν από το να νικήσει 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ούτε οι καιρικές συνθήκες, ούτε οι πολλές αλλαγές στην 11άδα από τον Γιάννη Πετράκη... Ο ΠΑΣ Γιάννινα, ακόμη κι έτσι, πήρε τη νίκη 1-0 απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο και τσέκαρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ο Δώνης στο 40ο λεπτό του αγώνα, το οποίο έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα των Ιωαννίνων. Έτσι έφτασε στους έξι στη βαθμολογία του 4ου ομίλου του Κυπέλλου και πήρε την πρόκριση.

Ο Γιάννης Πετράκης παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές και μόνο έναν παίκτη από τις αρχικές του επιλογές του αγώνα με τη Βέροια.

Οι κακές καιρικές συνθήκες ήταν αρκετά κακές με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην έχει ρυθμό και οι ευκαιρίες από τις δύο ομάδες να είναι λιγοστές. Στο 36ο λεπτό ο Ακόστα έκανε ένα σουτ, το οποίο δεν ανησύχησε τον Γιακουμή. Στο 40ο ήρθε το γκολ του αγώνα με τον Δώνη να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Ακόστα.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Αγροτικός Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει. Είχε δύο καλά σουτ, στο 51ο λεπτό με τον Τριανταφυλλάκο και στο 55ο με τον Φιλίπε, αλλά μέχρι εκεί.

Το ματς ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να κρατούν το "μηδέν" παθητικό στην άμυνά τους και να πανηγυρίζουν για την πρόκριση.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
Τρίτη, 29/11
Αγροτικός Αστέρας – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1
(40’ Δώνης)

Πέμπτη, 01/12
Ξάνθη – Καλλονή (15:00)

Η βαθμολογία
ΠΑΣ Γιάννινα 6 (2-0)
Αγροτικός Αστέρας 3 (2-2)
Καλλονή 0 (-1)
Ξάνθη 0 (0-1)

#Οι ΠΑΣ Γιάννινα και Αγροτικός Αστέρας έχουν δύο αγώνες, οι Καλλονή, Ξάνθη από έναν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x