Κύπελλο Ελλάδας

Με αυτούς πάει στα Τρίκαλα ο ΠΑΟΚ

Εν μέσω... Τζαβέλλα και γενικού αναβρασμού, ο ΠΑΟΚ δίνει αγώνα για το Κύπελλο την Πέμπτη απέναντι στα Τρίκαλα. Αρκετοί βασικοί έμειναν εκτός, ποιους πήρε μαζί του ο Βλάνταν Ίβιτς.

Την ώρα που η κατάσταση στον ΠΑΟΚ μυρίζει... μπαρούτι, την ώρα που ο Γιώργος Τζαβέλλας τέθηκε -μέχρι νεοτέρας- εκτός ομάδας, ο «δικέφαλος του βορρά» έχει αγώνα την Πέμπτη, όταν και θα παίξει στα Τρίκαλα απέναντι στην ομώνυμη ομάδα για το Κύπελλο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Βλάνταν Ίβιτς δίνει ανάσες σε αρκετούς ενόψει συνέχειας. Εκτός αποστολής έμειναν οι Λέο Μάτος, Βαρέλα, Τζάλμα Κάμπος, Κουλούρης, Ροντρίγκες, ο τιμωρημένος Κάνιας (αποβλήθηκε με τον Ατρόμητο) και ο Γλύκος, ο οποίος ταλαιπωρείται από μυική κάκωση πρώτου βαθμού στους στροφείς του ισχίου και το αν θα προλάβει την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, την Κυριακή, θα ξεκαθαρίσει οριστικά στην προπόνηση της Παρασκευής.

Από την άλλη, στους «εκλεκτούς» βρίσκονται οι Αθανασιάδης και Περέιρα, που αναμένεται και να χρησιμοποιηθούν από τον Σέρβο προπονητή.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Γιαννούλης, Κίτσιου, Πούγγουρας, Δοδοντσάκης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κοροβέσης, Ματθαίου, Μυστακίδης, Τιάμ, Περέιρα, Αθανασιάδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x