Stoiximan Super League

«Δεν ισχύουν τα όσα γράφονται για Παναθηναϊκό και Ντραγκόφσκι»

Διαψεύδει ο πατέρας του τερματοφύλακα της Φιορεντίνα, Μπαρτλομίε Ντραγκόφσκι, τις φήμες περί ενδιαφέροντος από τον Παναθηναϊκό και τονίζει ότι ο γιος του δεν θέλει να αποχωρήσει από την ιταλική ομάδα.

Ξεκάθαρος για το ποδοσφαιρικό μέλλον του γιου του εμφανίστηκε ο πατέρας του τερματοφύλακα της Φιορεντίνα, Μπαρτλομίε Ντραγκόφσκι, το όνομα του οποίου συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη.

Στην Πολωνία έγινε λόγος για ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για δανεισμό του 19χρονου πορτιέρο, αλλά ο πατέρας του ποδοσφαιριστή τονίζει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ότι θέλει να παραμείνει στην παρούσα φάση στους «βιόλα» ο νεαρός παίκτης. Πάντως, δεν είναι αρνητική η πλευρά του για πιθανή μετακίνησή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Δεν θα φύγει τον Ιανουάριο από τη Φιορεντίνα, δεν ισχύουν τα όσα γράφονται για τον Παναθηναϊκό. Αρέσει πολύ στον Κορβίνο, έχω μιλήσει με τον γενικό διευθυντή των βιόλα και το καλοκαίρι θα πρέπει να πάρουμε την καλύτερη απόφαση για το μέλλον του Μπαρτλομίε. Τώρα δεν είναι καιρός να αλλάξει ομάδα. Αν στο μέλλον εξακολουθεί να μην παίζει, τότε θα εξετάσουμε την πιθανότητα δανεισμού. Δεν έχει κανένα νόημα να αλλάξει χώρα, ακόμη και αν πρόκειται για μία χώρα σαν την Ελλάδα. Προς το παρόν μπορεί να μην παίζει, αλλά η ομάδα είναι χαρούμενη με το πως δουλεύει», δήλωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x