Κύπελλο Ελλάδας

Βαζάκας: «Το Κύπελλο είναι για ομάδες της Σούπερ Λίγκας»

Στο γεγονός πως το Κύπελλο δεν αποτελεί προτεραιότητα για την Καλλονή αλλά και τις περισσότερες ομάδες της Football League αναφέρθηκε ο Γιώργος Βαζάκας μετά την ήττα από την Ξάνθη.

Απόλυτα φυσιολογική θεώρησε την ήττα της Καλλονής από την Ξάνθη ο Γιώργος Βαζάκας. Ο τεχνικός της ομάδας της Λέσβου τόνισε πως το Κύπελλο δεν αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα του, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους Ακρίτες.

Αναλυτικά:

«Το κύπελλο είναι θεσμός για τις ομάδες της Super League. Για εμάς είναι πολύ δύσκολο να πρωταγωνιστήσουμε. Παίζαμε με μια ομάδα που έκανε διπλά σε Παναθηναϊκό, Πλατανιά και Παναιτωλικό ενώ παραμένει πάντα μια σταθερή αξία.

Για εμάς το παιχνίδι είναι εμπειρία αφού πολλά παιχνίδια από τα οποία ήταν σήμερα στην αποστολή προέρχονται από την Κ-20. Αποκομίσαμε καλά στοιχεία από το σημερινό παιχνίδι.

Δεχτήκαμε τρία γκολ, θα μπορούσαμε να δεχτούμε κι άλλα. Η Ξάνθη είναι μεγάλη ομάδα και θα προχωρήσει στο κύπελλο. Της αξίζουν συγχαρητήρια. Το κύπελλο για τις ομάδες της Football League είναι πολυτέλεια. Όταν το ποδόσφαιρο νοσεί δύσκολα τότε να δούμε ομάδα της κατηγορίας αυτής να πρωταγωνιστεί. Για εμάς είναι περισσότερο παιχνίδια προετοιμασίας και αποκομιδής εμπειριών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x