Ελλάδα

Κίνδυνος να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ο Ντίξον, φέρεται να παραβίασε «STOP»!

Για ανθρωποκτονία εξ αμελείας υπάρχει ο κίνδυνος να κατηγορηθεί ο Μάικλ Ντίξον, καθώς φέρεται να παραβίασε «STOP», προκαλώντας το θανατηφόρο τροχαίο! Στην Ευελπίδων ο 26χρονος, καθαρό το αλκοτέστ του.

Μεγάλες περιπέτειες για τον Μάικλ Ντίξον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αμερικανός, που ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο το πρωί, φέρεται να παραβίασε «STOP» και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία εξ αμελείας!

Θυμίζουμε, ο 26χρονος γκαρντ κινείτο, λίγα λεπτά μετά τις 7 το πρωί της Παρασκευής (2/12), επί της οδού Δημοσθένους, στο Μενίδι, όταν, στη διασταύρωση με την Αγίου Κωνσταντίνου, συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 47χρονη γυναίκα, η οποία έχασε τον έλεγχο, παρέσυρε 64χρονο υπάλληλο καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Ο άτυχος υπάλληλος διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Θριάσειο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Αυτή την ώρα, ο Αμερικανός (που είχε τα γενέθλιά του χθες) δίνει κατάθεση μαζί με τη σύζυγό του στην Ευελπίδων, ενώ η νεότερη πληροφόρηση που έχουμε είναι ότι το αλκοτέστ του ήταν καθαρό, αλλά του έχουν πάρει και αίμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x