Ελλάδα

Ευχάριστα νέα με Πρίντεζη στον Ολυμπιακό!

Ανακούφιση με τον Γιώργο Πρίντεζη στον Ολυμπιακό. Καθαρή η μαγνητική του 31χρονου φόργουορντ, που έχει μυϊκό τραυματισμό πιθανότατα και θα χάσει σίγουρα το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Δεν είναι σοβαρός τελικά ο τραυματισμός του Γιώργου Πρίντεζη, καθώς η μαγνητική που έγινε στον υπαρχηγό του Ολυμπιακού, βγήκε καθαρή και δεν πρόκειται για κάποια ρήξη συνδέσμων.

Ο 31χρονος φόργουορντ χτύπησε στο αριστερό γόνατο στην αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας και υπήρχαν φόβοι αρχικά για μεγάλη ζημιά, αλλά ευτυχώς πρόκειται για κάποιο μυϊκό τραυματισμό πιθανότητα. Ο έμπειρος αθλητής θα απουσιάσει από το εκτός έδρας ματς (18/12,18:00) με τον ΠΑΟΚ για την 11η αγωνιστική της Α1 Ανδρών και θα φανεί τις επόμενες ημέρες το πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης.

Άλλωστε, όπως πρώτος σας είχε ενημερώσει ο ΣΠΟΡ FM 94.6, υπήρξαν αισιόδοξα μηνύματα για την κατάσταση του αθλητή από το πρωί της Παρασκευής, καθώς, ο έμπειρος αθλητής είδε ότι δεν είχε πρηστεί το γόνατό του.

Από την αναμέτρηση με τον «δικέφαλο του Βορρά» θα απουσιάσει και ο αρχηγός των Πειραιωτών, Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος επίσης χτύπησε στο γόνατο κόντρα στους Λιθουανούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x