Stoiximan Super League

Στις 700.000 το deal Παναθηναϊκού-Αστέρα για τον Κουρμπέλη

Για τα καλά θα «ξηλωθεί» ο Παναθηναϊκός ώστε να πραγματοποιήσει την πρώτη μεταγραφική επιθυμία του Μαρίνου Ουζουνίδη. Διαβάστε τους όρους της συμφωνίας για τη μετακίνηση Κουρμπέλη στους «πράσινους».

Βαθιά το χέρι στην τσέπη για χάρη του Δημήτρη Κουρμπέλη θα βάλει ο Παναθηναϊκός, που έκλεισε το σπουδαίο deal, όπως αποκάλυψε από το βράδυ της Πέμπτης το sport-fm.gr.

Δείχνοντας εμπράκτως τη διάθεσή της να ικανοποιήσει την πρώτη μεταγραφική επιθυμία του Μαρίνου Ουζουνίδη, η πράσινη ΠΑΕ θα «τα σκάσει» στον Αστέρα Τρίπολης για την απόκτηση του νεαρού μέσου.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, είναι αλήθεια όσα είχε αναφέρει ο Γιώργος Μποροβήλος σε επικοινωνία που είχε νωρίτερα μαζί του το πρώτο αθλητικό ραδιόφωνο της χώρας (ότι δηλαδή η μεταγραφή κόστισε πάνω από μισό εκατ. ευρώ).

Όπως αποκάλυψε λοιπόν, η αρχική απαίτηση των Αρκάδων ήταν 1 εκατ. ευρώ συν 20% ποσοστό μεταπώλησης και τελικά το deal έκλεισε στις 700.000 ευρώ, με το ποσοστό μεταπώλησης να ορίζεται στο 40%.

Το ποσό θα καταβληθεί στον Αστέρα σε δόσεις, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι βασικό ρόλο στην πραγματοποίηση της μεταγραφής έπαιξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης (που χειρίστηκε αποκλειστικά το θέμα), αλλά και ο ίδιος ο παίκτης, που εξέφρασε την επιθυμία του στην ομάδα της Αρκαδίας να φορέσει την πράσινη φανέλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x