Αγγλία

Ο παλιός, καλός (μουρ)Μουρίνιο

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε παράπονα περί άνισης μεταχείρισης συγκρίνοντας τον εαυτό του με τον Κλοπ και τον Βενγκέρ.

Με πολλά παράπονα έφυγε ο Ζοσέ Μουρίνιο χθες από το Ολντ Τράφορντ και τη νύφη πλήρωσαν –κυρίως- οι δημοσιογράφοι. Το μεγαλύτερο μέρος των ενστάσεών του αφορούσε τις διαιτητικές αποφάσεις για το καταστροφικό παιχνίδι της Χαλ. Μάλιστα, όταν εκπρόσωπος του Τύπου ζήτησε διευκρινίσεις, ο Special One απάντησε: «Αν δεν ξέρεις ποδόσφαιρο, δεν θα έπρεπε να κρατάς μικρόφωνο».

Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» όμως είχε ενστάσεις και την αντιμετώπιση που είχε ο ίδιος από το διαιτητικό τιμ: «Γνωρίζετε πολύ καλά πως είμαι διαφορετικός. Οι κανόνες για εμένα είναι διαφορετικοί. Είμαι διαφορετικός σε όλα», τόνισε και αναφερόμενος έμμεσα στο περιστατικό του Αρσέν Βενγκέρ ο οποίος έσπρωξε τον 4ο διαιτητή λίγες μέρες πριν, συμπλήρωσε: «Εγώ είδα την ομάδα μου από το ξενοδοχείο, μου απαγορεύτηκε η είσοδός μου στο γήπεδο ενώ ο βοηθός μου τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού 6 αγωνιστικών χωρίς καν να αγγίξει κανέναν».

Ούτε όμως και ο Γιούργκεν Κλοπ ξέφυγε από τις βολές του: «Την Τετάρτη ένας 4ος διαιτητής είπε σε έναν προπονητή: ‘Μου αρέσει πολύ το πάθος σου, οπότε κάνε ό,τι κάνεις’. Σήμερα μου είπαν: ‘Κάτσε κάτω, αλλιώς θα σε στείλω στην εξέδρα’. Μην μου κάνετε ερωτήσεις που μπορεί να με φέρουν σε δύσκολη θέση. Όποτε μιλάω, τιμωρούμαι. Και δεν θέλω να τιμωρούμαι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x