Stoiximan Super League

Δώνης στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Μπέντο έχει θάρρος – Είναι ικανότατος προπονητής ο Ουζουνίδης»

Το εγκώμιο του προπονητή του Ολυμπιακού αλλά και αυτού του Παναθηναϊκού έπλεξε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Αλέξη Σπυρόπουλο.

«Είναι ένας προπονητής με θάρρος»: Ο Γιώργος Δώνης έπλεξε το εγκώμιο του Πάουλο Μπέντο στη συνέντευξη του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Αλέξη Σπυρόπουλο.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην απόφαση του Πορτογάλου συναδέλφου του να χρησιμοποιεί αρκετούς Έλληνες νεαρούς ποδοσφαιριστές.

«Ο Ολυμπιακός έχει αντίπαλο τον εαυτό του. Έχει δημιουργήσει μια άνεση στην ομάδα με τα πολλά πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε αναφερόμενος για το πόστο του προπονητή στους ερυθρόλευκους και ειδικότερα τον Πάουλο Μπέντο.

«Ο συγκεκριμένος προπονητής έχει θάρρος. Αν δούμε τα προηγούμενα χρόνια είχε δοθεί η ευκαιρία και σε άλλους προπονητές αλλά δεν το είχαν κάνει», τόνισε.

Εκτός του Μπέντο ο Γιώργος Δώνης αναφέρθηκε και στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

«Ο Μαρίνος έχει την εμπειρία της ομάδας, ξέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι ικανότατος προπονητής, χωρίς να κατηγορώ τον προηγούμενο, επειδή θεωρώ ότι οι καταστάσεις δημιουργούνται από τις συνθήκες που υπάρχουν», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x