Stoiximan Super League

Οργή στον Παναθηναϊκό για Καλογερόπουλο!

«Βράζουν» στον Παναθηναϊκό με τη διαιτησία του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ηρακλή.

Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με τη διαιτησία του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ηρακλή!

Πέρα από την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, «κύκλοι» του συλλόγου τονίζουν πως ο κ. Καλογερόπουλος, κυρίως στο β' μέρος, έδινε συνεχώς φάουλ εναντίον του «τριφυλλιού», κόβοντάς του τον ρυθμό. Προς το φινάλε του ματς στο Καυτανζόγλειο, μάλιστα, έχει σφυρίξει για ανύπαρκτο φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, την ώρα που η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη «κυνηγούσε» ένα δεύτερο γκολ, προκειμένου να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τη Θεσσαλονίκη.

Οργισμένοι είναι, εξάλλου και για τη φάση της κίτρινης κάρτας στον Ζέκα, καθώς, όπως αναφέρουν, ο πολιτογραφημένος -πλέον- Έλληνας μέσος σηκώνει το χέρι του, παραδεχόμενος πως δεν υπάρχει τίποτα στη φάση του (πέναλτι, δηλαδή), με τον ρέφερι, ωστόσο, να τον «κιτρινίζει» για «θέατρο», κάνοντας ξεκάθαρη κατάχρηση της εξουσίας του!

Όσο για την απώθηση του Αργυρόπουλου στον Εμποκού, στο 71', οι «πράσινοι» ζητούν πέναλτι. Από εκεί και πέρα, για τα δύο οφσάιντ στον Κονγκολέζο και στον Μπουμάλ, στον Παναθηναϊκό θεωρούν δύσκολες τις φάσεις για τον βοηθό και όπως προείπαμε, από τον Καλογερόπουλο είναι που έχουν πολύ σοβαρά παράπονα. Έλεγαν, δε, πως θα ήθελαν να μην τους ξανασφυρίξει… Σημείωναν, χαρακτηριστικά, πως προσπαθούσε να κρατήσει τον Παναθηναϊκό μακριά από το γκολ, σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο!

Θεωρούν, εξάλλου -και σωστά, όπως μάς είπε ο κ. Βαρούχας- πως ο Ρούσσος έπρεπε να αποβληθεί στη φάση του πέναλτι πάνω στον Μπεργκ, καθώς πάει μόνο για τον Σουηδό και όχι για την μπάλα, ενώ ο επιθετικός του «τριφυλλιού» φεύγει τετ-α-τετ.

Τέλος, έχουν και παράπονα από τις καθυστερήσεις που (δεν) κράτησε ο κ. Καλογερόπουλος, ο οποίος, παρότι ο Περόνε ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο στο τέλος του παιχνιδιού για ένα δίλεπτο, κράτησε μόνο τα τρία λεπτά που έδειξε ο τέταρτος.

Ιδού η θέση του Παναθηναϊκού: «Είδαμε μια διαιτησία από τα παλιά με όρους μικροχειρουργικής, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο, από τον διαιτητή κ. Καλογερόπουλο, ο οποίος κρίνεται τουλάχιστον ακατάλληλος για τις συνθήκες της νέας εποχής. Ο Παναθηναϊκός τον έχει ήδη ενταγμένο στη λίστα των ανεπιθύμητων και ελπίζουμε να αποτελέσει παρελθόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x