Προτεινόμενα

Στο πρόγραμμα της Ν. ΑΦΡΙΚΗΣ & τον ιππόδρομο του FLAMINGO εστιάζουμε στο ιπποδρομιακό στοίχημα

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ξένες ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε αυτές, σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία της ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Kαλή εβδομάδα! Θα ξεκινήσουμε με μια μικρή ανασκόπηση του Ελληνικού προγράμματος που έγινε το Σάββατο στο Μαρκόπουλο! Παρ’ ότι η ημέρα «μύριζε φαβορί» και επιβεβαιώθηκε και στην πράξη αυτό, εντούτοις υπήρξαν διαδρομές που μοίρασαν πολλά λεφτά στους παίκτες!

Συγκεκριμένα στην 3η ιπποδρομία του προγράμματος, όποιος πρόβλεψε σωστά το ΤΕΤΡΑΠΛΟ (δηλαδή την σειρά ακριβώς που τερμάτισαν τα 4 πρώτα άλογα) κέρδισε με 1 ευρώ, το ποσό των 1.213,00€! Επίσης, όποιος πρόβλεψε σωστά στο παιχνίδι του ΣΥΝΘΕΤΟΥ/ΔΙΔΥΜΟΥ (δηλαδή να βρει τα δυο πρώτα άλογα ανεξαρτήτου σειράς μεταξύ δυο συνεχόμενων ιπποδρομιών) μεταξύ 3ης και 4ης ιπποδρομίας, με 1 ευρώ στοίχημα κέρδισε 1.316,00€!

Πάμε σήμερα στο ξένο ιπποδρομιακό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ που περιλαμβάνει 29 ιπποδρομίες από τις χώρες της Ν. Αφρικής, την Γαλλία και την Αγγλία! Εδώ να πούμε πως η ΟΠΑΠ ΑΕ μέσω της θυγατρικής της εταιρίας την ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ έχει πετύχει συμφωνίες με τις χώρες αυτές, ώστε ο Έλληνας παίκτης να συμμετέχει σε αποδόσεις στους εκεί «κουμπαράδες»!

Αυτό σημαίνει πως επειδή το ιπποδρομιακό στοίχημα είναι αμοιβαίο και όχι προκαθορισμένο, ο Έλληνας παίκτης παίρνει αποδόσεις βάση των τεράστιων τζίρων που σημειώνονται στις χώρες αυτές, και όχι μόνο βάση του στοιχήματος στην Ελλάδα!

Αφού «ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας» και πούμε από εδώ πως κάναμε το 100% των προβλέψεων για τις Ελληνικές κούρσες του Σαββάτου, πάμε σήμερα να στοιχηματίσουμε στις ξένες ιπποδρομίες! Έχουμε επιλέξει να παίξουμε παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ (δηλαδή στοιχηματίζουμε σε ένα άλογο για να κερδίσει στην κούρσα αυτή και τίποτα άλλο) μιας και λόγω των ξένων κουμπαράδων, οι αποδόσεις εδώ συμφέρουν πολύ! Με κωδικό ιπποδρομίας 038 (Γαλλικό πρόγραμμα) ώρα έναρξης τις 20:10 και τον ιππόδρομο του PONT DE VIVAUX ( διαβάζεται ως ΠΟΝΤ ΝΤΕ ΒΙΒΟ) επιλέγουμε για νικητές έναν εκ των ίππων με αριθμό 6-4-3.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ξένες ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε αυτές, σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία της ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x