Ιταλία

Ενδιαφέρον της Ρόμα για Κέσι

Το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Φρανκ Κέσι επιβεβαίωσε ο γενικός διευθυντής της Αταλάντα, Λούκα Περκάσι.

Τον Φρανκ Κέσι θέλει να αποκτήσει η Ρόμα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Αταλάντα, Λούκα Περκάσι, στο "Radio Anch’io".

Η "La Dea" έχει αναδείξει πολλά ταλέντα την τελευταία σεζόν, ένας εξ αυτών είναι και ο Ιβοριανός μέσος, για τον οποίο οι Ρωμαίοι έχουν εκδηλώσει ζωηρό ενδιαφέρον.

"Η Ρόμα ενδιαφέρεται πάρα πολύ για τον Κέσι. Οι "τζιαλορόσι" βλέπουν στο πρόσωπό του έναν παίκτη-κλειδί και επένδυση για το μέλλον. Βλέπουν την εξέλιξή του και την απόδοσή του στο γήπεδο και τους αρέσει πολύ. Είναι μια σοβαρή ομάδα που ενδιαφέρεται. Για εμάς, είναι πολύ ικανοποιητικό να βλέπουμε τους ποδοσφαιριστές μας να πηγαίνουν σε μεγαλύτερες ομάδες. Για εμάς, θα ήταν αφύσικο να μη δεχόμαστε τέτοιες προσφορές, όπως αυτή για τον Γκαλιαρντίνι. Είμαστε περήφανοι και ικανοποιημένοι για τη φιλοσοφία μας και αυτές οι μεταγραφές μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε έτσι", δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Αταλάντα στο "Radio Anch’io".

Ο ποιοτικός μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού έχει 24 συμμετοχές φέτος με την ομάδα του Μπέργκαμο, σκοράροντας επτά γκολ και μοιράζοντας τρεις ασίστ.

Επιμέλεια: Στέφανος Καρίπογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x