Euroleague

Αθηναίου: «Πάντα για τη νίκη, δεν μας αγχώνει το πλεονέκτημα έδρας»

Ο Ολυμπιακός δεν αγχώνεται για την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας και πηγαίνει στο Βελιγράδι για τη νίκη χωρίς να επηρεάζεται από τη φιλία με τον Ερυθρό Αστέρα, όπως είπε ο Γιάννης Αθηναίου.

Ο Γιάννης Αθηναίου ήταν σαφής κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Βελιγράδι εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» ξεκαθάρισε πως ούτε η φιλία των δύο συλλόγων, αλλά ούτε και πιθανό άγχος για την εξασφάλιση μιας θέσης στην τετράδα επηρεάζει την ομάδα του.

«Δε νομίζω να μας μπερδέψει το κλίμα στις κερκίδες. Η εμπειρία η δική μας αλλά και του Ερυθρού Αστέρα δεν αφήνει να επηρεαστείς από τέτοιες καταστάσεις. Αυτό που θέλουμε είναι να επιβάλουμε το ρυθμό μας από την αρχή. Ξέρουμε ότι ο Ερυθρός Αστέρας παίζει πολύ σκληρά στην έδρα του και θέλει να επιβάλει το ρυθμό του μέσα από τη σκληρή άμυνα. Εμείς πρέπει να ματσάρουμε αυτή την ενέργεια και να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη. Δεν έχουμε έξτρα πίεση, αυτό που θέλουμε είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και αυτό είναι ξεκάθαρο όλη τη χρονιά. Ο Ολυμπιακός κατεβαίνει σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζει. Δεν μας αγχώνει το πλεονέκτημα έδρας, θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν και όσο πιο γρήγορα έρθει το πλεονέκτημα έδρας θα είμαστε χαρούμενοι», τόνισε ο Αθηναίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x