«Φωτιές» ήρθε να ανάψει ένα τουίτ του επίσημου λογαριασμού του καναλιού ''Movistar'', με το οποίο αναφέρεται υποτιμητικά στην Μπαρτσελόνα με αφορμή την παρουσία της στη φετινή Ευρωλίγκα και τον αποκλεισμό της από τα πλέι οφ.
Στην «επίμαχη» ανάρτηση απεικονίζεται ο Ταιρίς Ράις να δείχνει προς μία κατεύθυνση με τη λεζάντα να αναφέρει: «Από εδώ είναι τα πλέι οφ; Πολύ αργά, Ράις…»
Το συγκεκριμένο γεγονός ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από οπαδούς των «μπλαουγκράνα», κάτι που ανάγκασε τους υπεύθυνους του λογαριασμού να «κατεβάσουν» τη δημοσίευση.
Λίγο αργότερα μάλιστα «ανέβασαν» ένα κείμενο απολογίας.
«Όταν κάποιος κάνει λάθος, πρέπει να είναι τίμιος και να το παραδέχεται. Διαγράψαμε το τουίτ και ζητάμε συγγνώμη αν προσβάλαμε κάποιον».
Το συγκεκριμένο συμβάν είναι αρκετά ενδιαφέρον, δεδομένου πως πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η σύναψη συμφωνίας μεταξύ του “Movistar” και της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με την οποία το ισπανικό κανάλι θα καταβάλει 100 εκατομμύρια στα επόμενα δύο χρόνια.
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Ξενικάκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






