Stoiximan Super League

Αμετανόητος ο Ζουράρις: «Δεν έχει χιούμορ ο Ολυμπιακός, έχει ταλέντο στο να κλέβει παιχνίδια»

Κάθε άλλο παρά μετανιωμένος για το σύνθημα εναντίον του Ολυμπιακού που ανέφερε σε τηλεοπτική του εμφάνιση έδειξε ο Κώστας Ζουράρις. Τι είπε για τους «ερυθρόλευκους» και η ατάκα του για τον Σαββίδη.

Καμία διάθεση μεταμέλειας για την on air συμπεριφορά του που ξεσήκωσε έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού δεν έδειξε ο Κώστας Ζουράρις.

Μιλώντας στον «Arena FM» και αναφερόμενος στο περιβόητο σύνθημα εναντίον των Πειραιωτών που τραγούδησε σε τηλεοπτική του εμφάνιση, ο βουλευτής δεν βρήκε κάτι μεμπτό.

Κατηγόρησε λοιπόν τον Ολυμπιακό για έλλειψη χιούμορ και άφησε επιπλέον «αιχμές» λέγοντας ότι «έχουν ταλέντο στο να κλέβουν παιχνίδια 30 χρόνια τώρα».

Κατά τ’ άλλα, ο Ζουράρις αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντας «αριστουργήματα» τα συνθήματα των οπαδών του και στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον Ιβάν Σαββίδη.


Όσα είπε, μεταξύ άλλων, ο Ζουράρις

«Τα συνθήματα που βγάζουν στην εξέδρα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι απλούστατα αριστουργήματα για ανθολόγιο. Το σύνθημα αυτό είναι αριστουργηματικό, το βουντού-βουντού. Ήμουν στην περιοχή του γαύρου σε βαζέλικο κανάλι. Τι να έλεγα;»

«Λογικό είναι να αντιδρούν ο Καραπαπάς και ο Ολυμπιακός. Δεν έχουν το εύρος να δεχτούν την πλάκα. Έχουν ταλέντο στο να κλέβουν παιχνίδια 30 χρόνια. Τα έχω ζήσει τόσα χρόνια. Ούτε ο Λοβέρδος έχει χιούμορ. Καλό παιδί αλλά δεν έχει χιούμορ».

«Ήμουν στο ματς με τον Πανιώνιο που ήμασταν κακοί. Κάτι πρέπει να κάνει ο Ίβιτς να τους ξυπνάει. Τα πρώτα 5 λεπτά κοιμούνται».

«Η ομάδα κατεβαίνει και χάνει στην Αθήνα. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό».

«Ο Τσακαλώτος κατέβαινε από την Ολλανδία 8 χρονών και δεν τον έπαιζαν οι άλλοι αν δεν ήταν ΠΑΟΚ. Έτσι έγινε ΠΑΟΚ».

«Είναι ευάρεστη η πίεση να θες να κάνεις κάποιον ΠΑΟΚτσή. Εμένα με έκανε η γιαγιά μου η Πολίτισσα ΠΑΟΚ».

«Τον έχω συναντήσει τον Ιβάν 2-3 φορές, αλλά όχι κατ’ ιδίαν. Μια χαρά τα πάει. Δεν έχω να του πω τίποτα. Απλά να φροντίσει που ρίχνει τα λεφτά του».

«Ο ελληνικός λαός είναι πρωταθλητής στη σάτιρα. Αν δεν τη καταλάβεις τη σάτιρα τι να πεις. Ας πούμε το “Και μυαλό να είχα πάλι ΠΑΟΚ θα ήμουν”. Αυτοσαρκαστικό και υπέροχο…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x